Iv Džobs je najmlađa ćerka i jedna od petoro dece pokojnog osnivača kompanije "Apple", Stiva Džobsa.

U svetu je već bila poznata kao vrhunski sportista i to u jahanju, međutim, lepa plavuša sada je imala i svoj debi u svetu modelinga i to na Nedelji mode u Parizu.

Ona je jedno od "novih lica" koja su i te kako obeležila modnu sezonu, a učestvovala je na reviji na kojoj je šetala Điđi Hadid ali i druga velika imena modelinga.

Iv je bila jedna od manekenki na "Coperni" reviji, a tom prilikom pojavila se na pisti u neon zelenoj majici, kratkoj crnoj suknji sa neobičnim printom  i japankama, a ceo look upotpunjen je neobičnim naočarima i torbicom "Origami" koja je inspirisana, ni manje ni više, nego upravo ikonicom aplikacije iPhone Photos.

Plavokosa lepotica prvi put je prošetala pistom prošlog decembra za brend "Glossier", a sudeći po komentarima prisutnih, čeka je blistava karijera u modelingu.

Zanimljivo je i da ni Iv ni ostalih četvoro dece neće naslediti ni dinara od pokojnog oca. Njena majka nedavno je izjavila da "nije zainteresovana za to da se zgrade nazivaju po njoj nakon smrti, i da to njena deca to znaju. Bogatstvo se završava sa njom".

Ipak, mlada Iv već ima diplomu sa Stenforda, a uspešna je i u jahanju gde je osvajala brojne nagrade. Nedavno se našla na naslovnim stranama zbog svoje romanse sa muzičarem Harijem Hadsonom, jednim od bliskih prijatelja porodice Kardašijan-Džener.

Svoju vezu obelodanili su na Instagramu, a od tada su se često mogli videti u javnosti kako razmenjuju nežnosti. Lepa trendseterka više puta je izjavljivala da je Hari u svemu podržava, a pogotovo u nameri da se bavi manekenstvom.

iv dzobs sa deckom
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Bilo kako bilo, Iv definitivno i bez očevog novca neće morati da brine o svojoj budućnosti, a još njenih fotografija možete pogledati u galeriji ispod:

Instagram Iv Džobs