Novosađanka Marija Žeželj daleko je stigla od 2014. godine, kada je pokrenula svoj jutjub kanal koji su njeni vršnjaci pratili s velikom pažnjom.

Od tada je oprobala u pevanju, pisanju, a stacionirala se u manekenstvu gde poslednjih godina, od kada živi u Njujorku, ima priliku da radi za velike brendove poput Dolce&Gabanna, Emporio Armani, Genny, Elisabetta Franchi i mnoge druge.

Nakon uzbudljivog leta i luksuznog prijema na Kapriju gde se našla i naša influenserka Tamara Kalinić, Marija sada vredno radi na nedelji mode u Milanu veoma angažovana, a poslednja revija čije je modele prošetala bila je brenda Armani.

marija zezelj na reviji emporio armani
Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia 

Cela kolekcija ovog brenda visoke mode je puna vibratnih boja, a naročito se ističu crvena i elektro plava. Marija se pojavila u vrlo zanimljivom modelu – providnoj majici na bretele i suknji prelivenih boja nalik na akvarel.

Marija je ponosno prošetala čuvenom pistom u kombinaciji bele, plave i crvene, sa zalizanom kosom i svedenom šminkom.

“Više nego zahvalna na ovoj prilici. Hvala brendu Emporio Armani! Neverovatan šou”, napisala je Marija uz fotografiju na svom Instagramu.

Marija Žeželj na nedelji mode u Milanu
Giordano Riccardo/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Izgleda kao da su joj se vrata u svetsku modu otvorila odlaskom u Njujork gde Marija vredno radi i gradi svoju profesionalnu karijeru. Ipak, jedan od prvih velikih uspeha u svetu mode bio je krajem oktobra 2016. godine. Marija je tada u Italiji proglašena za lice godine na takmičenju lepote The Look of the Year i tako postala zanimljva ličnost mnogim znalcima.

U galeriji pogledajte fotografije uspešne srpske manekenke Marije Žeželj:

Instagram marija žeželj