Tamara Kalinić svojim bezvremenskim stilom ne prestaje da nas oduševljava. I nakon niza loših stvari, po njenu karijeru, koje su joj se dogodile, kao što je bila pljačka stana u kojoj je ostala bez tašni i nakita u vrednosti od čak 300.000 evra, naša najpoznatija influenserka nastavlja da svakodnevno inspiriše žene širom sveta svojim modnim kombinacijama.

Tamara je neko ko nam uliva motivaciju za sređivanje i doterivanjem, a zašto treba da se ugledamo baš na nju i njene modne odabire potvrđuju i činjenice da nosi identične kreacije kao i mnoge svetske zvezde.

Obzirom da je posao influensera vrlo dimaničan i zahteva nošenje po nekoliko kombinacija dnevno, što Tamaru uskoro i očekuje na fashion week-u u Italiji, uspeli smo da uhvatimo nekoliko komada koje u ovom periodu zaista voli i rado nosi, a prikladni su za početak jeseni.

1. Cvetna mini haljina sa dugim rukavima

tamara kalinic u cvetnoj haljini i kaubojkama
Instagram 

Cvetni dezen više se ne vezuje samo za proleće i leto, a ovakav model haljine pristaje svakoj figuri jer lako skriva eventualne "nedostatke". Ovakve haljine izgledaju ženstveno i šik, a mogu se nositi i na elegantne cipele, sandale ili čizme.

2. Prsluk

Jedan od neibežnih trendova ove sezone jeste prsluk, ali u upečatljivoj, efektnoj boji koja će podići vaš stajling na viši nivo. Pravo je vreme da zaboravite crni ili teget.

tamara kalinic u zelenom duksu
Instagram 

3. Blejzer

Uvek aktuelan komad u garderoberu svake žene od stila. Tamari polazi za rukom da ga nosi i na donji deo trenerke i papuče, a da li ćete i vi to porbati?

tamara kalinic u blejzeru i trenerci
Instagram 

4. Mokasine

Svu ravnu obuću ove sezone potpuno zasenjuju mokasine. Pomalo glomazan dizajn i zdepast izgled vrlo su moderni, ali i praktični. Odlično se slažu sa raznim odevnim komadima i mogu se nositi čak i u kišnim i hladnijim danima.

tamara kalinic
Instagram 

5. Pletiva

Tamara obožava pletivo. Nosi one sa interesatnim otvorima, u najrazličitijim dezenima i bojama ali ove sezone se opredelila za prirodne nijanse.

tamara kalinic
Instagram