Naša najuspešnija influenserka Tamara Kalinić sarađuje sa svetskim brendovima. Nije tajna da Tamara sarađuje sa najpoznatijim svetskim brendovima, ali i da je rado viđen gost na revijama kao što su "Balmain", "Chanel", "Fendi" i mnoge druge, baš kao i poznata urednica japanskog Voga.

Poznata influenserka i slavna urednica Ana Delo Ruso se zasigurno znaju od ranije, a sada su se zajedno našle i na proslavi rođendana njihovog zajedničkog prijatelja. Naime, one su se nekoliko puta fotografisale na žurci na kojoj je bila odlična atmosfera, barem koliko možemo videti po društvenim mrežama.

screenshoot/instagram tamara kalinić i ana delo ruso

Naime, Ana Delo Ruso je sinonim moderne žene, deo kreativnog tima i urednica japanskog Voga. Pre toga bila je urednica italijanskog izdanja punih 18 godina.

Ana je stručni savetnik mnogih ljudi koji rade u modnoj industriji, a spisak vrlo važnih i internacionalnih klijenata, ona strogo drži u tajnosti kako ne bi narušila ugled poznate marke. Osim ovoga, Ana je trenutno i editor-at-large za japanski Vog iliti Vogue Nippon, a deo je i njegovog kreativnog tima. Kao editor-at-large, ona doprinosi sadržaju magazina tako što radi na onome što je interesuje, i tu je kako bi unela nešto novo i “sveže” u magazin.

ana delo ruso u leopard haljini
screenshoot/instagram 

I pored svog velikog doprinosa modnoj industriji, Ana je ipak najpoznatija kao strastveni kolekcionar dizajnerske obuće i nakita, a među njenom kolekcijom se mogu naći mnogi unikati, koje nikada nije ni nosila.

Baš poput Tamare Kalinić, Ana Delo Ruso je redovni gost londonske, pariške, njujorške i milanske nedelje mode, gde je često možemo videti u outfitu sa revije kojoj je prisustvovala prethodnog dana.