Jedna od najpopularnijih modnih influenserki na svetu je Tamara Kalinić. Tamara je poznata kao neko ko na društvenim mrežama, naročito nakon pljačke stana u Parizu, ne govori mnogo o privatnom životu, ali se tokom prošle godine pohvalila pratiocima da je srećna na emotivnom planu.

Nakon veoma stresnog perioda za nju, pljačke stana i donošenja odluka oko preseljenja iz Pariza, Tamara je u svoim videima i objavama na Instagramu često isticala koliko je zahvala na ljudima koji je okružuju, među kojima je i njen dečko sa kojim je stvorila neverovatnu bliskost u tom periodu.

Srećan par je odlučio da letuje u Crnoj Gori, u novom najluksuznije hotelu na istoimenom primorju, reč je o kompleksu hotela Portonovi čije noćenje košta preko 500e, a u galeriji pogledajte koliko uživaju:

screenshoot/instagram Tamara Kalinić na letovanju sa dečkom

Vreme većinom provode na bazenu, uživajući u sunčanju i kupanju, kao i u prelepom pogledu i luksuznom hotelu. Ipak, obzirom da je Tamara u top formi, posetila je i teretanu u okviru hotela u kojoj je odradila trening čak i kada je na letovanju.

Podsetimo, Tamara je u vezi sa biznismenom Filipom Teslom kog ne želi da eksponira u javnosti, a sve češća su nagađanja da će uskoro stati pred oltar, a najnovije slike koje je objavila moguća su najava svadbenih zvona.

On je ličnost koja ne voli svoj život da eksponira, poput Tamare, ali nije im se bilo teško ući u trag i otkriti ih, čak i u Beogradu, na nekoliko mesta kako zajedno uživaju, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram, printscreen/instagram Dečko Tamare Kalinić