Nedavno održana Unicef gala u Kapriju u Italiji okupila je "creme de la creme" svetskog džet-seta.

Pored evropskih i svetskih zvezda, na luksuznom prijemu pojavili su se i brojni influenseri, a među njima je bila i naša Tamara Kalinić koja je zablistala u elegantnoj haljini sa čipkom koju je pre nje ponela manekenka Hejli Biber.

Međutim, iako je Tamara možda najpoznatija srpkinja koja se trenutno pojavljuje na ovako prestižnim događajima, pored nje zablistala je mlada influenserka, pevačica i manekenka Marija Žeželj.

Lepa Marija pojavila se u neobičnom izdanju, i ukrala sve poglede prisutnih u haljini i topu bele boje koje je uparila sa sivo plavim sandalama i zlatnim alkama.

marija zezelj na unicef gali
printscreen/instagram 

Naravno, komplimenti na Instagramu su se samo ređali:

"Kakva boginja", "Prelepa si", "Srpska lepota", "Nestvarna je", "Ostavlja bez daha"...

marija zezelj na unicef lukuznom prijemu
printscreen/instagram 

Inače, zanimljivo je da je naša Marija uvrštena u 100 najlepših devojaka sveta, a mnogi su mišljenja da pruža pravi primer mladim devojkama jer je i obrazovana, i kulturna, a svoju popularnost, ponajviše među mlađim generacijama duguje upravo Jutjub kanalu na kom je i započela svoju karijeru.

Pre nekoliko godina, objavila je i svoj prvi tinejdžerski roman "Moj slatki život", a već sledeće godine, krenula je ozbiljnije da se bavi pevanjem i objavila hit "Dance like nobody`s watching" koja danas ima preko 22 miliona pregleda.

Međutim, njen put je ipak više bila moda, te je nakon 2018. godine potpisala ugovor sa jednom prestižnom agencijom i preselila se u Njujork kako bi ostvarila internacionalnu karijeru modela.

Zato i ne čudi što joj je manekenstvo otvorilo vrata i kada su u pitanju ovako velika dešavanja kao što je Unicef gala, a verujemo da će se za Mariju tek čuti širom sveta.

Da se u Kapriju dobro provela svedoče i fotografije na mrežama, a kako je sve izgledalo, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Marija Žeželj na Unicef luksuznom prijemu