Nakon brojnih obaveza ali i cele situacije sa pljačkom stana, naša najpoznatija influenserka Tamara Kalinić mali predah potražila je u Španiji, odakle svakodnevno objavljuje interesnantne fotografije i snimke.

U prethodnom periodu nebrojeno puta je dokazala zašto je među najcenjenijim influenserkama u svetu, a na njen modni odabir retko ko je mogao biti ravnodušan, nevezano da li je outfit za svečanosti, casual izdanje ili pak kupaći kostim.

Tamara se sad oglasila sa Ibice, a tom prilikom objavila je dve fotografije u bikiniju koji je oduševio njene pratioce - sa razlogom.

Na prvom mestu, nikome nisu promakli njena vitka linija, definisan struk i noge, koje je, slobodno možemo reći dovela do savršenstva, a potom i model kupaćeg koji bi mnoge devojke rado ponele.

tamara kalinic kupaci kostim
pritnscreen/ instagram 

Naime, bikiniji su se ovog leta vratili u velikom stilu, što Tamara kao "numero uno" trendseterka veoma dobro zna, ali model za koji se odlučila, kombinovao je neobične izreze, kao i pertlanje preko grudi i oko struka.

inače, u pitanju je model italijanskog brenda "Amazuin" koji se može naći po ceni od 159 evra, što je možda jedan i od najjeftinijih Tamarinih kupaćih kostima, s obzirom da nas je nedavno iznenadila modelima koji koštaju i po 2.000 evra.

kupaci kostim tamare kalinic
printscreen/amazuin 

Sve to upotpunila je leženom belom košuljom i mačkastim naočarima, a njeno izdanje retko koga je ostavilo ravnodušnim.

Tamara je ovog leta pokazala različite modele kupaćeg, ali njeni pratioci su saglasni - ovaj joj je do sada jedan od najlepših i najseksepilnijih.

A još neke modele koje je nosila ovog leta, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, printscreen/youtube Kupaći kostimi Tamare Kalinić