Tamara Kalinić nedavno je prošla pravu dramu u Parizu kada joj je opljačkan stan, nakon čega je ostala bez svih najdražih dragocenosti u vrednosti od 300.000 dolara, a sada više od mesec dana kasnije uživa na odmoru na Ibici.

Pre nekoliko dana se pratiocima obratila u novom youtube videu i pričala o preseljenju nazad u Londonu, jer se više ne oseća sigurno u Parizu.

Naša najuspešnija influenserka Tamara Kalinić sarađuje sa svetskim brendovima i poznata je po prirodnom makeup look-u koji preferira već duže vreme, ali voli i one dramatičnije za posebne prilike. Tamara voli da naglasi oči crnim ajlajnerom, bira savršenu podlogu za ten, a jagodice pretežno ističe rumenilom u boji kajsije.

Međutim, sada smo imali prilike i da je vidimo u potpuno drugačijem izdanju, a pratioci nisu mogli da sakriju oduševljenje.

Tamara Kalinić je podelila fotografiju na kojoj je potpuno prirodna, bez teških pudera i ajlajnera, i pokazala kako izgleda kada je u opuštenom dnevnom izdanju.

U galeriji pogledajte fotografije influenerke Tamare Kalinić bez šminke:

screenshoot/instagram Tamara Kalinić fotografije bez šminke

Brojne fotografije potvrđuju koliko se uspešna Srpkinja promenila u proteklih 13 godina, a ni ona sama nikada nije krila da je sve na njoj prirodna, pa je tako pre nekoliko godina povećala usne, a zatim iz istih izvadila silikone. Bez obzira na to, Tamara zrači svojom lepotom, šarmom i dobrotom.

U galeriji pogledajte kako je Tamara Kalinić izgledala pre slave:

printscreen/instagram Tamara Kalinić pre slave