Tamara Kalinić nedavno je prošla pravu golgotu kada joj je opljačkan stan, nakon čega je ostala bez tašni, nakita i dragocenosti u vrednosti od 300.000 dolara.

Nakon nemilog događaja, influenserki su pomoć ponudili i brojni veliki brendovi, a predah od svega našla je na egzotičnim destinacijama kako bi malo razbistrila misli od nemilog događaja.

Nedavno je u svom Jutjub videu rekla da nije sigurna da li želi da ponovo živi u Parizu, iako je to idealna lokacija za njen posao. 

Sada se pratiocima ponovo obratila i to nakon što se vratila u Veliku Britaniju i odgovorila na pitanja o preseljenju nazad u London.

"Sutra će biti tačno mesec dana od kako se sve desilo", započela je Tamara priču.

tamara kalinic o preseljenju za britaniju
printscreen/youtube 

"Ovo je bio najstresniji ali ujedno i najlepši period u mom životu. Volim da priču započnem lepim stvarima, a sve što se desilo učvrstilo je veze sa ljudima koje volim, dečkom..."

Međutim, Tamara se potom osvrnula na pljačku i otkrila neke nove detalje.

"Postoje ljudi koji nas prate i to verovatno duže vreme. Koji su možda razgovarali sa mnom, pratili me do kuće, to je ono što je teško prihvatiti", kaže Tamara i dodaje:

"Preturali su mi po stvarima, a možda su nešto i postavili, mikrokamere, bilo šta, možda sam sad malo paranoična, ko zna..."

tamara kalinic
printscreen/youtube 

Istakla je i da se nekad pita "ko sad nosi njen omiljeni sat koji je izgrebala na dva mesta", ili privezak za kućne ključeve koji je dobila od sestre, a potom je priznala da iako je volela svoj stan u Parizu, nije želela tamo da se vraća.

"Kada te opljačkaju, lopovi znaju gde žiivš i šta imaš, ko zna drugi put šta bi bilo".

Međutim, influnserka je objasnila i da postoji problem kada je u pitanju preseljenje.

"Imam stan u Beogradu i u Milanu, ali stan u Milanu neće biti spreman do kraja septembra. S obzirom da ni Britanija ni Srbija nisu u Evropskoj uniji, nije tako lako preseliti stvari iz Pariza".

tamara kalinic
printscreen/youtube 

Sa druge strane, Tamara je odgovorila i na pitanja zašto ne kupi stan na jednom mestu i ne skrasi se, na šta je odgovorila da nikad nije bila tip osobe koji želi da kupi jednu nekretninu i oprema je, već želi da putuje po svetu.

Priznala je i koliko joj je za karijeru značila godina u Francuskoj, ponajviše zbog saradnje sa brendovima o kojima je ranije mogla samo da sanja. Tako da, iako je trenutno stacionirana u Engleskoj, još uvek ne zna gde će živeti.