Leto je idealno vreme za svetle boje, neobične dezene, nokte svih dužina... a čak i ako je vaš izbor francuski manikir, postoji način da ga učinite zanimljivijim.

Naime, umesto klasičnog belog vrha, izaberite bilo koju drugu boju.

Crvenu, teget, plavu, tirkiznu, zelenu...

Koju god da izaberete, nećete pogrešiti, jer je ovakav manikir jedan od hitova leta.

Takođe, s obzirom da su neon nijanse ponovo aktuelne, može vas inspirisati manikir naše najpoznatije influenserke Tamare Kalinić, koja iako je verna nude nijansama, ovog puta izabrala je manikir sa neon žutim vrhovima.

tamara kalinic nokti
printscreen/instagram 

Međutim, ako želite da ovako nešto odradite same, bez odlaska u salon, a niste toliko vične iscrtavanju četkicom, postoji lakši i brži način, a garantujemo da će vas rezultat oduševiti.

Naime, u poslednje vreme, mreže su preplavljene trikom upravo za francuski manikir, a jedino što vam je potrebno je silikonski pečat koji možete nabaviti u bilo kojoj drogeriji.

silikonski jastucic
printscreen/alexandar cosmetics 

Ovi silikonski jastučići prevashodno se koriste za prenošenje dizajna sa pečata na nokat, ali u ovom slučaju, mogu vam poslužiti kao savršen alat za nanošenje jasne linije francuskog manikira.

Pogledajte video:

@shanyvo_nailedit#fypシ#nailhack#siliconenailstamper#dontquityourdaydream#nailtutorial#trinidad#blackbusinessmonth#viral#frenchtipnails♬ lotta shells - ky

Ukoliko nemate silikonski jastučić, može poslužiti i vaš prst, iako je u tom slučaju ceo proces malo prljaviji, te će vam biti potrebna asistencija.

Koliko je ova tehnika laka, a daje dobre rezultate svedoči i to što sve više manikira upravo radi na ovaj način.

Dakle, lako, jednostavno i brzo. Da li ćete poput Tamare izabrati neon žutu nijansu, ili više preferirate neke druge boje - izbor je samo na vama.