Nakon brojnih obaveza ali i cele drame sa pljačkom stana u Parizu, naša najpoznatija influenserka Tamara Kalinić mali predah potražila je u Crnoj Gori, gde letuje sa svojim dečkom, a svakodnevno se trudi da objavljuje fotografije interesantnih outfita.

Tamara je neko ko ne prestaje da nas oduševljava izgledom i uporno potvrđuje činjenicu da joj je mesto rame uz rame sa svetskim zvezdama, kao što je bio slučaj nedavno kada je ponela istu kreaciju kao i Hejli Biber.

Tamara je za dnevnu šetnju na letovanju odabrala široke pantalone crno-belog dezena i crnu majicu na jedno rame. Torbica je od providnog materijala, a njenu ručku krase raskošni biseri. Jasno je da je ceo outfit Chanel brenda, inače omiljenog princeza Šarlot od Monaka.

princeza od monaka u chanel haljini
CRY-Huitel / The Photo One / Profimedia 

Prošle godine je ova lepotica plave krvi postala nova ambasadorka Chanela i ujedno globalno lice za kampanju proleće/leto 2021. godinu, a modna odanost ovoj kući viđena je u brojnim njenim sjajnim izdanjima.

Tako je princeza Šarlot Kaziragi od Monaka, daleko poznatija svetu kao unuka slavne Grejs Keli, svojom Chanel haljinom, u istom dezenu Tamarinih pantalona, oduševila prisutne na konjičkim trkama u Monte Karlu.

U galeriji pogledajte kako napoželjniji dezen nose princeza od Monaka i naša ostvarena influenserka Tamara Kalinić:

screenshoot/instagram, SplashNews.com / Splash / Profimedia Chanel pantalone Tamare Kalinić