Nije tajna da se naša najpoznatija influenserka teškog srca oprostila od Pariza nakon pljačke stana u kojoj je ostala bez torbi i nakita u vrednosti od čak 300.000 evra.

Tamara koja je obožavala ovaj grad neko vreme sklonila se na druge lokacije kako bi razbistrila glavu o svemu i donela konačnu odluku o preseljenju.

Pre svega, Pariz joj je, kako je i sama pričala u svojim vlogovima bio idealno mesto kada je u pitanju njen posao, a u vreme kada se pljačka dogodila, stan u Milanu još uvek nije bio završen te je morala da se vrati u London u kom je i započela svoju karijeru influensera.

Nakon premišljanja da li će ostati u glavnom gradu Francuske, donela je odluku da se ipak skloni u London na neko vreme, te da odatle putuje na odabrane lokacije.

tamara kalinic o preseljenju u milano
printscreen/youtube 

Sada je na svom Jutjubu objavila video u kom je otkrila da su zapravo njeni prijatelji, ali i poslovni saradnici ubeđeni da će se preseliti u Italiju.

"I na poslednjem događaju, bez preterivanja, 50 ljudi me je pitalo kada se selim za Milano", rekla je Tamara, a potom otkrila da još uvek nije načisto sa celom pričom oko selidbe.

tamara kalinic zeli da se preseli i da zivi sa deckom
screenshoot/instagram 

Iako ni sama nije sigurna gde zapravo želi bude stacionirana, svojim pratiocima otkrila je da bi i njen dečko voleo da žive zajedno, te da imaju jednu "bazu", iako mu je nevažno da li će to biti Milano, Pariz, London ili nešto četvrto.

Naravno, ovako nešto upalilo je "iskru" među pratiocima koji su brže, bolje postavili večito pitanje: kad će venčanje.

Tamara koja svog izabranika Filipa Testu krije od očiju javnosti nikad nije želela da otkriva detalje njihove intime, te ne sumnjamo da će i sudbonosni trenutak, kada se desi, čuvati samo za sebe.

tamara kalinic sa deckom
Instagram 

Influenserka do sada nije postavljala fotografije sa svojim dečkom na mreže, iako se katkad neki njegov deo tela mogao naći u kadru, a prvi put pratioci su mogli da ga vide na storiju Anastasije Ražnatović.

Da li će se zaista uskoro oglasiti svadbena zvona kako priželjkuju Tamarini pratioci, ostaje da vidimo, a još Filipovih fotografija, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/youtube, printscreen/instagram Filipo Testa, dečko Tamare Kalinić