Jedan od najvećih holivudskih zavodnika Džud Lou godinama puni novinske stupce ne samo svojim ulogama, već i prilično turbulentnim privatnim životom.

Međutim, ovog puta glavna zvezda je njegova ćerka Iris koja je jednim potezom uspela da privuče pažnju kako svih prisutnih, tako i pažnju medija.

Naime, s obzirom da je poznata kao neko ko ne propušta modna dešavanja u svetu, nakon Nedelje mode u Londonu, pojavila se pre nekoliko dana i u Milanu, gde je strpljivo pozirala fotografima u društvu dobre prijatljice Livi Benks.

iris je poznata po ekstravagantnim izdanjima
Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Iako se na prvu loptu njeno izdanje činilo običnim, jedan detalj učinio je da je svi primete.

Iris je za ovu prigodu odabrala mini pletenu tirkiznu haljinu koja je imala neobičan dekolte, a sve to upotpunila je tankim kaiševima u plavoj i ružičastoj boji, dijamantskim minđušama ali i naočarima kakve su se nosile devedesetih.

Međutim, ispod svedene kombinacije nije nosila brushalter te su svi pogledi bili prikovani na njeno telo. Zbog toga su mnogi želeli da se sa njom fotografišu, ali se mlada manekenka veoma brzo unervozila i gotovo pobegla od svojih obožavatelja

Međutim, iako Iris nisu strana ekstravagantna izdanja poput ovog, njenom poslednjem pojavljivanju u javnosti na Nedelji mode u Parizu, ni najstrožiji kritičari nisu mogli naći zamerku.

iris lou u parizu
J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

Tom prilikom odabrala je belu toaletu zbog čeg je delovala poput moderne princeze, a svoje obožavatelje "počastila" je brojnim modernim izdanjima kojima se pohvlila na svom Instagramu i zbog kojih je opravdala titulu trendseterke.

Ipak, čini se da je ljudima još uvek potrebno malo vremena kako bi se navikli na promenu u njenom izgledu od kako je pred festival u Kanu odsekla svoju dugu kosu.

iris lou odsekla je svoju dugu kosu pred festival u kanu
JACOVIDES-BORDE-MOREAU / Bestimage / Profimedia 

Ipak, kada je karijera u pitanju, to je bio dobar potez, iako je već sarađivala sa nekim od najvećih brendova današnjice kao što su Dior, Bvlgari, Fendi, Miu Miu i mnogi drugi. 

Takođe, manekenka je jako aktivna na Instagramu i često deli svoje atraktivne fotografije, ali i s dečkom Džirelom Robertsom s kojim je u vezi više od dve godine. Na toj društvenoj mreži je prati 440.000 ljudi.

iris lou sa deckom
Instagram 

Nema sumnje da je pred mladom Iris blistava budućnost kada je reč o manekenstvu, te ne sumnjamo da će nas i u budućnosti iznenaditi nekim više ili manje škakljivim izdanjima, kao i promenama frizure. Kako danas izgleda, a kako je izledala nekad pogledajte u galeriji ispod i procenite i sami da li vam je bila lepša sa dugom ili kratkom kosom, a nema sumnje da će se o lepoj manekenki tek pričati.

Instagram Pogledajte kako izgleda ćerka čuvenog glumca