Prelepa Iv Džobs (22), koja je svetskim medijima poznata i kao vrhunski sportista u svetu jahanja, jedna je od petoro dece Stiva Džobsa.

Ćerka Stiva Džobsa pohađa univerzitet "Stanford", pored toga je konjička zvezda, ali i naslednica višemilionske imperije, koja je porodici ostala, nakon što je Stiv preminuo 2011. godine.

Pored jahanja, ćerka Stiva Džobsa je i model, a njene fotografije svakodnevno su ispraćene hiljadama lajkova na društvenim mrežama. Lepa Iv nedavno je uslikana na odmoru u Italiji, na jezeru Komo gde je boravila sa prijateljima.

Iv Dzobs
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ona je sa društvom uživala u vožnji gliserom, kada su je paparaci paparaci uslikali u crnom gornjem delu bikinija, i kratkoj suknji u istoj boji.

Inače, Iv Džobs je nedavno dospela na naslovne strane svetskih medija, a povod je bila njena romansa sa jednim od bliskih prijatelja porodice Kardašijan-Džener.

Naime, Iv je u februaru otpočela romansu sa muzičarem Harijem Hadsonom, koji je na Instagramu upravo obelodanio svoju vezu.

Iv Dzobs
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Iv Jobs je najmlađa od troje dece Stiva Džobsa i Loren Pauel, a na svom profilu na Instagramu ima preko 200.000 pratilaca i na njemu najčešće objavljuje fotografije s putovanja, iz svog luksuznog doma ili s jahanja kojim se profesionalno bavi.

Stekla je diplomu univerziteta „Stanford“, a nedavno je postala i zaštitno lice za kampanju brenda „Glossier“.

Iako Iv živi životom džetseterke, njena majka je svojevremeno izjavila da njena deca neće naslediti očeve milijarde.

Nisam zainteresovana za to da se zgrade nazivaju po meni nakon smrti, i moja deca to znaju. To se završava sa mnom“, rekla je Loren Pauel Džobs.

Instagram Iv Džobs