Nakon što je Ilon Mask potvrdio da u on i muzičarka Grejms raskinuli, svi su počeli da kopaju po životu jednog od najbogatijih ljudi na svetu.

Istraživanje se nije samo svelo na to u kakvom je odnosu bio sa pevačicom ili kako vaspitavaju dete, već se otišlo dublje u najintimnije porodične stvari. Na videlo su isplivali detalji iz Ilonovog prvog braka, kada je negova bivša supruga otkrila kako ju je milijarder tretirao.

Maja Mask, majka Ilona Maska nikada nije odbijala medije, pa je tako otvoreno pričala o teškom životu i kroz šta je sve prošla, kako sa Ilonom tako i sa suprugom. Ono što malo ko zna jeste da se Ilon nikako ne slaže sa ocem Erolom.

O životu ove porodice napisana je i knjiga "Elon Musk: Tesla, SpaceX, and the Quest for a Fantastic Future" u kojoj je Ešli Vans sprovela istraživanja i uradila intervjue sa svim članovima porodice kako bi došla do dna zategnutih veza, piše Noizz.

ilon mask
Saquan Stimpson / Zuma Press / Profimedia 

U ovoj knjigi Ilon je oca opisao rečima: On je zao čovek.

- On je dobar u zagorčavanju života, to je sigurno. On nije srećan čovek. Ne znam kako neko postaje takav kakav jeste. Samo bi izazvalo previše problema da vam kažem više o njemu - rekao je Ilon.

"On je zao čovek"

Erol je u životu činio mnogo loše i dramatične stvari, a jedna u nizu najgorih je podatak da ima dete sa pastorkom. Otac Ilona Maska zaveo je devojku koja je imala samo četiri godine kada je on oženio njenu mamu.

Jana Bezuidenhout i Erol imaju dete, a on se pravdao rečima da nije Janu koja je tada imala 30 godina smatrao kao svoju pastorku, jer je ona dugo bila van porodice i odgajana je u drugoj kući.

erol mask
Youtube 

Nadalje objašnjava da je beba Eliot Raš koju ima sa pastorkom samo plod "jednokratne greške".

- Desilo se to jedne večeri kada je Jana došla da prespava kod mene nakon što ju je dečko izbacio iz kuće. Morate da shvatite da sam 20 godina sam i da sam samo jedan običan muškarac koji greši - ispričao je on.

Ukoliko ste mislili da od ove priče ne može ništa gore da se desi, samo da napomenemo da je Erol u intervjuu za Rolling Stone 2017. godine pričao o nasilnim trenucima u Južnoj Africi.

Otkrio je da je pucao i ubio tri osobe koje su provalile u njegovu kuću u Johanezburgu. Prvobitno je optužen za ubistvo iz nehata, ali je na kraju pušten iz motiva samoodbrane.