Milijarder Ilon Mask i pevačica Grajms raskinuli su nakon tri godine veze, objavio je "Page Six".

Ilon Mask je otkrio da je sa kantautorkom i majkom jegovog deteta i dalje u dobrim odnosima i da se zajedno brinu o njihovom jednogodišnjem sinu X Æ A-Xiiju.

"I dalje se volimo, često se viđamo i u odličnim smo odnosima", rekao je Mask za strane medije. Grajms je nedavno rekla kako je rođenje njihovog sina za nju otvorilo potpuno novi svet kreativnosti.

"Mislim da je rođenje deteta za mene bila velika vrsta novog rođenja, umetnički", napisala je umetnica na društvenim mrežama dok je za Vogue otkrila da ne voli da je njen sin zove "mama".

"Biti majka je za mene čudno. Iz nekon razloga se nikako ne positovećujem sa tom rečju. Isto je jako čudno sve to jer me X zove "Kler" i nikad ne kaže "mama". Možda on oseća moju odvratnost prema reči "majka"", rekla je ona i dodala:

"Ne znam zašto osećam gađenje prema toj reči jer inače majku kao instituciju poštuje. Samo, ne znam, ne mogu da se indetifikujem sa tim, čudno je...", rekla je Grajms.

grajms i ilon sa sinom
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Inače, bivši par poslednji je put zajedno viđen na Met Gali ranije ovog meseca. Strani mediji pišu kako su sledeći dan viđeni kako zajedno napuštaju Njujork, ali proteklog vikenda Mask je navodno sam došao na zabavu koju je organizirao suosnivač Gugla - Sergi Brin.

Mask je ranije bio u braku sa glumicom Talulom Rajli, s kojom se oženio dva puta. Prvi put su se venčali 2010. godine, ali su se razveli 2012. godine. Pomirili su se godinu dana kasnije, ponovo se venčali 2013. godine i ponovo se razveli 2016. godine. Kratko je bio u vezi sa Amber Herd, nakon čega je uplivao u romansu sa Grajms s kojom je dobio sina.

ilon mask
Saquan Stimpson / Zuma Press / Profimedia