Kažu da "para vrti gde burgija neće", međutim, iako je ovo pravilo uglavnom tačno kada su u pitanju druge stvari, kada je o ljubavi reč, biće da ipak važi ona stara - da novac ne znači i sreću.

Naravno, izuzetaka uvek ima, ali u slučaju ove trojice milionera, možda jesu inteligentni za posao, ali kada se radi o emocijama, biće da su tu kao i svi ostali ljudi na svetu, s tom činjenicom - njovi raskidi koštali su ih milione dolara.

No, krenimo redom.

Ilon Mask

Jedan od osnivača Tesle i njihov generalni direktor, Ilon Mask, 2008. godine razveo se od Džastin Vilson nakon 8 godina braka i petoro dece.

Danas je drugi najbogatiji čovek na svetu težak čak 151 milijardu dolara. Međutim, njegova bivša supruga, na razvodu se odrekla svega i bukvalno ostala bez dinara.

Međutim, karma je čudo, i sačekala ga je i to baš žestoko. Naime, samo šest nedelja nakon razvoda verio se sa glumicom Talulom Rajli sa kojom se kasnije razvodio dva puta.

talula rajli elon mask
Photoshot / Avalon / Profimedia 

Iz braka sa Maskom izašla je bogatija za 16 milijardi dolara koje joj je uplatio na bankovni račun. Dovoljno da glumica više ne mora da radi išta do kraja života. Nadamo se samo da ga nova devojka, pevačica Grajms neće "olakšati" dodatno.

Džef Bezos

2019. godine,vlasnik Amazona, Džef Bezos razveo se od supruge Mekenzi. Ovaj razvod proglašen je najskupljim na svetu, a iako je tokom parnice izgubio popriličnu svotu novca, danas je "težak" vrtoglavih 177 milijardi dolara.

Sa druge strane, ni supruga nije ostala praznih šaka. Naprotiv. Nagodila se i dobila 35 milijardi u Amazonovim deonicama i tako postala jedna od tri najbogatije žene na svetu!

Bil Gejts

Na samom kraju, prava "poslastica" - naravno, najbogatiji čovek na svetu, Bil Gejts nedavno je otkrio da se razvodi od dugogodišnje supruge.

Američki milijarder i osnivač Microsofta, od supruge Melinde razvodi se nakon 27 godina braka. Budući da nikada nisu potpisali predbračni ugovor, nagađa se kako će prepoloviti bogatstvo od 130 milijardi dolara.

Dobar deo svakako će donirati u humanitarne svrhe, dok će svako od troje dece naslediti samo 10 miliona dolara. Zajedno su supruge olakšale svoje nekadašnje muževe bogataše za 116 milijardi dolara, a već sad je jasno da će Gejts sa trona "najviše ojađenog" skinuti Bezosa. Biće da ipak novac ne znači sreću, čak i kada ste milijarder.