Devojka Ilona Maska je nedavno otkrila svoj san o preseljenju na Mars nakon što napuni 50 godina, a sada je uradila nešto još "luđe". Pevačica Grajms (33) je pokazala svoju novu "zanimljivu" tetovažu koju ima na leđima, a svojim postupkom šokirala je mnoge.

Naime, Grajms je uradila "vanzemaljske ožiljke” koji joj prekrivaju čitava leđa, a izgleda kao da ju je neko rezao po koži, što je zaprepastilo njene pratioce. Sasvim je jasno da pevačica obožava tetovaže, jer joj je gotovo celo telo prekriveno raznim crtežima.

"Nemam dobru sliku, jer previše boli i moram da spavam, ha ha ha, i biće crvena nekoliko nedelja, ali biće to prelepi vazemaljski ožiljci", napisala je Grajms, partnerka drugog najbogatijeg čoveka na svetu, čije se bogatstvo procenjuje na više do 166 milijardi dolara.

"Cela leđa istetovirana belim mastilom", dodala je ona.

"Vau", "Bolesno", "Nerealno", "Rezultati tvog rata koji si vizualizovala", "Izgleda kao ogrebotina", glasili su komentari njenih pratilaca, a na objavi je prikupila 253.000 lajkova.

Tetovažu je dizajnirao Nusi Kvero za kog je Grajms rekla da ima mozak vanzemaljaca, a nacrtao ju je tatu majstor Tvik Ti, koji je i obezbedio neobično belo mastilo za tetoviranje.

Ova 33-godišnjakinja je prošle godine dobila sina sa Ilonom Maskom koji se zove X Æ A-12, čije je kontroverzno ime izazvalo veliku pažnju javnosti.