"OSEĆAM GAĐENJE PREMA REČI MAJKA" Devojka Ilona Maska ne prestaje da iznenađuje ČUDNIM izjavama, a na OVU se svi krste

Devojka Ilona Maska otkrila je za Vogue da ne voli da je dete zove mama, jer joj se ta reč gadi

odnos Grajms i Ilona Muska je navodno propao zbog pevačicine nove ljubavi sa ženom.
Robyn Beck / AFP / Profimedia 

Pevačica Kler Buše (33), poznatija javnosti kao Grajms izjavila je za "Vogue" da se ne indentifikuje sa rečju "majka", kao i da je njen sin X zove po njenom imenu "Kler".

Naime, Grajms je rodila svoje prvo dete prošle godine, ali ne voli da je njen sin zove "mama". Umetnica je navela da je njen sin X (puno ime X Æ A-Xii ) kojeg je dobila sa partnerom Ilonom Maskom zove po njenom imenu što je mnoge iznenadilo.

"Rođenjem bebe doživela sam veliki preporod, umetnički. Biti majka je za mene čudno. Iz nekon razloga se nikako ne positovećujem sa tom rečju. Isto je jako čudno sve to jer me X zove "Kler" i nikad ne kaže "mama". Možda on oseća moju odvratnost prema reči "majka"", rekla je ona i dodala:

"Ne znam zašto osećam gađenje prema toj reči jer inače majku kao instituciju poštuje. Samo, ne znam, ne mogu da se indetifikujem sa tim, čudno je..."

ilon mask i grajms
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Dok je X njeno prvo dete, Mask (50) ima blizance Ksavijara i Grifina (17), kao i trojke Sakson, Kaj i Damjana(15). Njegov prvi sin Nevada, umro je od sindroma iznenadne smrti 2002. godine u desetoj nedelji života.

Grajms i Mask su prošle godine izazvali pravu pometnju kada su izabrali kranje neobično ime za bebu. Grajms je tada objasnila kako je X -nepoznata promenljiva, a Ӕ -na vilenjačkom jeziku ljubav/veštačku inteligenciju.

Grajms je rekla da je bila inspirisana avionom A-12, koji je "bez oružja, bez odbrane, samo brzina. Odličan je u borbi, ali nenasilan."

grajms na met gali
Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Iako su u početku svom sinu dali ime X Ӕ А-12, par je kasnije ime promenio u X Ӕ А-Xii. Grajms je rekla kako joj je trudnoća predstavljala neku vrstu tragedije, iako je to sjajna stvar, teško je pristala na to.

"Za devojku, to je žrtvovanje vašeg tela i vaše slobode. To je prilično luda žrtva i samo polovina populacije mora to da uradi. Bilo mi je zaista neobično to učiniti, zapravo proći kroz čin nezaštićenog seksa."

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši