Od kako su Džastin Biber i Hejli Boldvin uplovili u vezu, a potom i brak, mediji ne prestaju da bruje o njihovom odnosu.

Celoj priči nije ni pripomoglo pevačevo često nedolično ponašanje u javnosti, zbog čega su mnogi mišljenja da ne voli svoju suprugu.

Nakon više snimaka na kojima Džastin urla na Hejli, ili ne vodi računa o njoj kada ih okruže paparaci, stekao se utisak da je njihov odnos usiljen, te da je Biber po svaku cenu želeo da zaboravi Selenu Gomez koja je bila njegova najveća ljubav.

Uprkos svemu, tvrdili su da su zaljubljeniji nego ikad, te da je njihov odnos "med i mleko".

dzastin biber i hejli tvrde da je u njihovom odnosu sve u redu
PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia 

Ipak, da i Hejli nije dobrica koja će da sve trpi zarad ljubavi prema Džastinu dokazalo se i kada je svog supruga odgurnula na Met gali kako bi pozirala sama, kao i njena nedavna izjava "da je toliko želela da postane mama, ali da joj se sada ne žuri", kao i da bi abortirala Džastinovu bebu da sad ostane u drugom stanju.

dzastin biber spreman je da postane tata
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak Biber tvrdi drugačije u novom dokumentarcu o njegovom životu.

Naime, on je Hejli rekao da je spreman da rade na bebi i to već ove godine, kao i da je sve spremno da dobiju novog člana porodice.

"Već ove godine?", upitala ga je Hejli iznenađeno, na šta je Džastin rekao da je sve na njoj, ali da želi što pre da postane otac.

Usledila je snužden izraz lica manekenke i njeno: "Videćemo", zbog čega su fanovi komentarisali spornu situaciju.

Dok su jedni ubeđeni da se Hejli premišlja zbog Džastinovog mentalnog stanja koje nije najbolje, drugi su mišljenja da joj je karijera na prvom mestu, te da je još uvek mlada za tako veliku odluku.

hejli nije spremna da postane majka
Agence / Bestimage / Profimedia 

Drugi smatraju da je neodlučna i zbog slike koju Džastin pravi o njoj u javnosti, te da nije sigurna da li uopšte želi da ostane u braku iako ga voli.

Da li će zaista iznenaditi pratioce srećnim vestima ostaje da vidimo, ali čini se da Hejli nije spremna na ovaj korak, barem još neko vreme.