U najnovijem dokumentarcu „Justin Bieber: Our World“, pevač je progovorio o svom životu, svojim ciljevima i snovima. Osvrnuo se dosta i na dane kada se tek proslavio kao tinejdž zvezda, kao i o zdravstvenim problemima sa kakvima se susretao.

Na pitanje supruge o ciljevi za budućnost, Džastin je objasnio da sebi jasno postavlja viši cilj.

„Želim da nastavim da postavljam ciljeve i da se zabavljam dok ih ostvarujem. Takođe ću se pobrinuti da svoju porodicu stavim na prvo mesto. I nadajmo se da ćemo dobiti dete. Šta misliš da krajem 2021. počnemo da radimo na bebi?“, upitao ju je pevač, a Hejlin smešak deluje kao da joj se predlog dopao, a fanovi su već nekoliko puta pomislili da su razotkrili Hejlinu trudnoću zbog zbunjujućih fotografija.

dzastin biber i hejli biber
Agence / Bestimage / Profimedia 

Nakon što je sa 16 godina postao planetarno popularan zbog svog debitantskog albuma „Baby“, Džastin Biber borio se sa velikom popularnošću i svime što ona nosi sa sobom.

Priznao je da je često znao da se zapita zašto peva, da li je to zato što želi da se oseća dobro u svojoj koži ili kako bi se drugi osećali bolje.

dzastin biber sa rozom kosom
printscreen/youtube/Justin Bieber 

Zbog tolike slave, imao je problema s mentalnim zdravljem pa je u dokumentarcu priznao da je bio „vrlo, vrlo suicidalan“ i da je osećao „konstantnu bol“.

„Tokom mog odrastanja bilo je dosta nepredvidivih i nepouzdanih stvari i događaja. Sada imam partnerku sa kojom ću provesti ostatak života. To je jako dobro za moje mentalno zdravlje, srce i dušu. Možemo putovati celim svetom i ako sam s njom, osećam se kao da sam kod kuće“, priznao je Džastin.