Mladi poznati bračni par Biber venčao se pre tri godine, a kao što to slučaj i na mnogobrojnim glamuroznim manifesticijama, ni Met Gala nije mogla da prođe bez njih.

Obzirom da je im je ovo prvo zajedničko pojavljivanje na Met Gali samom svojom prisutnošću pridobili su pažnju svih, a ono što je mnogima zapalo za oko bio je jedan poseban gest mladog pevača.

Naime, uhvaćen je momenat u kom Džastin dodiruje Hejlin stomak toliko uverljivo da izgleda kao da drži nešto vredno, a to je naterano fanove da pomisle da je njegova supruga trudna.

dzastin biber drzi hejli za stomak
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, ovo nije jedini put da je Džastin pokrenuo sumnje da je Hejli trudna. Setimo se i prilike kada je zbunio sve fanove objavom fotografije na Instagramu kojom je njih dvoje prozvao "mama i tata".

Iako se o njihovom ponekad turbuletnom odnosu govorilo u javnosti, kao što je i snimak u kom Džastin urla na Hejli pred gomilom ljudi dok ona ne progovara, zbog čega su se obožavatelji zabrinuli za njenu sigurnost i sve češće tužan izraz lica.

Ipak, kako fanovi navode, izgleda da je par konačno sazreo i odlučio da njihov brak konačno bude krunisan detetom, a Hejli nedavno progovorila na temu trudnoće i izjavila da "Ima vremena za decu".

dzastin biber i hejli biber na met gali
Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Protekli vikend je bio neverovatan. Najbolje mi je to što sam bila okružena s toliko ljubavi. Sve drugo što kruži je lažno. Ne hranite se negativnošću", napisala je tad Hejli uz fotografiju na kojoj se ljubi sa suprugom i prekinula nagađanja o njegovoj nasilnosti.