SLAVNA REPERKA ODBILA DA DOĐE NA MET GALU: Njen razlog izavao je pravi rat na društvenim mrežama

Niki Minaž odbila je da dođe na Met Galu, jer je zahtev bio da mora biti vakcinisana.

Moritz Thibaud/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ovogodišnja Met Gala zahtevala je od svih koji su prisustvovali da obavezno moraju da budu vakcinisani protiv koronavirusa.

Jedna od najpoznatijih zvezda koja je trebala da prisustvuje događaju, reperka Nik Minaž, odbila je da dođe upravo iz tog razloga.

Na svom Tviter profilu je objavila niz tvitova u kojima je iznela svoje stavove o vakcinisanju.

"Ako se vakcinišem, to neće biti za Met. Biće to jednom kad osetim da sam dovoljno istražila o svemu. Sada radim na tome. U međuvremenu, budite na sigurnom. Nosite masku koja vam stoji dobro pričvršćena. Ne onu labavu", poručila je kontoverzna reperka.

niki minaz
Twitter 

U drugim objavama još je napisala da će se verovatno vakcinisati kada krene na turneju, ali ne pre toga i dok nema sve informacije. Ovaj njen stav izazvao je pravi "rat" na tviteru, a mnogi su njeno mišljenje protumačili kao antivaksersko.

Minaž je otkrila i da se oko vakcine premišlja i zbog svog jednogodišnjeg sina od kojeg bi morala da se odvoji kad bi se vakcinisala i krenula na turneju.

Ovo je prva Met Gala kojoj reperka nije prisustvovala nakon više godina uzastopnog pojavljivanja, a rekla je i da se ne želi da se pojavljuje na događajima samo kako bi bila viđena i radi toga rizikovala svoje zdravlje.

niki minaz
Shutterstock 

Minaž je preskočila i nedeljni MTV Video Music Awards na kojem su se pojavile najpoznatije zvezde američke muzičke scene.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši