Poznata reperki Niki Minaž ova godina je baš baksuzna.

Najpre je izgubila oca u tragičnoj saobraćajnoj nesreći, a sada se našla u centru skandala nakon optužbi jedne žene.

Naime, kako prenose strani mediji, žena pod imenom Dženifer Hof optužila je njenog supruga Keneta "Zoo" Petija da ju je napao nožem, a potom i silovao kada je imala samo 14 godina.

Međutim, to nije sve, sada je iznela javno u medije da Niki pokušava da je podmiti da odustane od tužbe. Navodno joj je ponudila pola miliona dolara da povuče iskaze, međutim, Dženifer to nije želela. Nakon toga usledilo je konstantno uznemiravanje, zbog čega je žena morala da promeni adresu i da svoju lokaciju drži tajnom kako je ne bi više maltretirali.

niki minaz sa muzem
pritnscreen/instagram 

Sam napad dogodio se još 1994. godine kada su i ona i Kenet imali oko 16 godina. Žrtva i napadač tada su se sreli na putu do škole, a nakon pretnji nožem odveo ju je u obližnju kuću, gde se zločin i odigrao.

Kenet je optužen i u zatvoru je proveo tri ipo godine, međutim sada i on i Niki zastrašuju ženu da bi promenila iskaz.

Inače, Niki je u braku sa Kenetom od 2019. godine, kada su sudbonosno "da" rekli na tajnoj ceremoniji, a par je dobio i sina koji još nema godinu dana.

Međutim, od samog starta Nikini obožavatelji zgroženi su njenim izborom partnera, te su joj često ostavljali komentare na mrežama da treba da ga ostavi.

"Jednom silovatelj, uvek silovatelj", pisali su, a da li će se Niki dozvati pameti ili će i dalje braniti svog supruga svim silama kao i do sad, ostaje da vidimo.