Kažu da prave zvezde nemaju velike zahteve. Pre nego što donesete sud o tome, mi vam donosimo one najčudnije od dama koje su napravile velike uspehe u svojim karijerama. Dok je pojedinim bitna temperatura sobe ili omiljenog napitka, drugima je bitno da frižider ima staklena vrata. Ipak, samo one znaju razloge takvih želja.

Maraja Keri

„Ona baš voli da izigrava divu“ je rečenica mnogobrojnih kolega koja je često važila za Maraju Keri. Jednom prilikom je tražila da bude okružena sa 20 belih mačića i 100 belih golubova, a danas popularna pevačica zahteva da do mesta događaja bude prevezena u Rols Rojsu kao i da hoda po ružičastom tepihu. Osim toga, Maraja zahteva da se u njenom garderoberu nalaze dva buketa belih ruža, kao da i temperatura u sobi iznosi 23 stepena.

Lejdi Gaga

Crne zavese od satena i poster Eltona Džona je samo deo onoga što kontroverzna pevačica želi tokom trajanje svoje turneje. Takođe, Lejdi Gagi je važno da na meniju bude kikiriki sa lanenim semenkama koje ne sadrže više od četiri grama šećera. Pevačica želi da vreme pre nego što izađe na pozornicu provede na belom kožnom kauču.

Rijana

R‘n‘B zvezda je opsednuta energetskim pićima i slatkišima. Njen jedini zahtev je da bude poslužena „Haribo“ gumenim bombonama i „Oreo“ keksom.

Niki Minaž

Sveće koje mirišu na peciva? Da, dobro ste pročitali. Niki Minaž želi da se u njenom apartmanu nalaze sveće koje mirišu na peciva dok je na poslužavniku potrebno da se nalaze pileća krilca, sir i žvake sa tri različita ukusa.

Bijonse

Za razliku od svojih koleginica, Bijonse se hrani isključivo zdravim namirnicima. Ipak, ono što je veoma neobično, to je da Bijonse zahteva da toalet papir bude crvene boje.

Kristina Agilera

Bez policijske pratnje ne pristaje na turneje, a njena kafa ili čaj ne smeju da budu topliji ili hladniji od 80 stepeni. Još gore jeste to što Kristina Agilera želi da ima vitamin C u obliku likova iz američke serije „Porodica Kremenko“.