Tačno je da mesto na kom i nemoguće postaje moguće jeste TikTok koji pruža niz vizuelnih i zvučnih efekata. Često nas tera na razmišljanje kako je neki video snimljen, ali nas ne može prevariti kada je reč o izgledu pojedinih ljudi.

Danas svet obiluje onim, previše vernim fanovima, koje možemo nazvati fanaticima, pa samim tim često imamo priliku da vidimo da nose šminku po kojoj su njihove omiljene zvezde prepoznatljive ili to bude stajling koji uspešno „skidaju“ sa originala.

Ovih dana, na TikToku je nastala čitava pometnja kada je Rijanina dvojnica za svoj video prikupila preko 13 miliona pregleda!

Njeno ime je Priscila Beatrice, ima 28 godina i dolazi iz Brazila. Ni sama ne krije da voli Rijanu, pa se na njenom Instagram profilu mogu pronaći objave posvećene pevačici.

Ipak, razlika je što je Rijanina dvojnica zaista ista pevačica. Njene crte lica su gotovo identične kao Rijanine, zbog čega je samo jedan video uspeo da zbuni sve korisnike ove aplikacije.

Ona je misteriozno stajala ispred Rijanine fotke okrenuta leđima, a potom se okrenula i pokazala svoje lice. Ovaj video čak nije obišao ni Rijanu koja je odlučila da se našali i postavi pitanje svojoj dvojnici.

@poliakov71

O que vocês acham? ##lookalike##foru##rihanna##pravocepage##foryoupage##fyp##foryou##fy##foryou##tiktokbrasil

Back Up - DeJ Loaf

„Gde je album?“, napisala je Rijana kojoj fanovi neprestano upućuju ovo pitanje s obzirom na to da je pevačica rešila da napravi malu pauzu kada je muzika u pitanju.

Mi vam postavljamo još jedan video da presudite sami.