Sigurno je da ne postoji osoba kojoj prva asocijacija na ekstravagantnu Niki Minaž nije autentičnost. Od pesama, preko stajlinga ali i njenih fotografija, navikli smo da se Niki izdvaja na gotovo svakom polju od ostalih zvezda na muzičkoj sceni.

Da sve radi drugačije, dokaz je kada je reperka u otkobru 2019. godine iznenadila javnost priznanjem da se udala za svog najboljeg prijatelja iz detinjstva Keneta Petija.

To nije bilo sve.

Ta vest bi njene obožavaoce možda i oduševila, da Niki nije najavila svoje povlačenje sa muzičke scene. Svet muzike bio je nezamisliv bez njenih pesama, spektakularnih nastupa i večitih iznenađenja.

Taman kada smo pomislili da ćemo se Niki uželeti na neko vreme, reperka je naprasno odlučila da radi na novom albumu. Ponovo je uspela da iznenadi publiku i tada je objavila nekoliko pesama.

Čak je i drugo stanje uspela da prikaže na sebi svojstven način. Goli trudnički stomak, visoke potpetice, dosta nakita i perika zabeleženi su jednom fotografijom koja broji preko šest miliona lajkova.

"Ljubav. Brak. Nošenje deteta. Preplavljena uzbuđenjem i zahvalnošću. Hvala vam svima na dobrim željama", napisala je Niki i time pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama.