Borba i prijave naloga koje su bile usmerene ka sprečavanju govora mržnje koji je Dua započela i dalje traju, a u utorak tokom dana joj se pridružila i koleginica Rita Ora.

Rita je na svom Instagramu podelila istu fotografiju kao i njena koleginica, a u poruci koju je uputila publici nagovestila je i da je ponosna na sve uspešne žene koje na pravi način predstavljaju albansko poreklo - tagujući još poznatih koleginica, od kojih neke poput Bibi Rekse, nisu ni odreagovale.

Reakcije iz Srbije nisu izostale, a ovim putem oglasila se i jedna od najlepših srpskih manekenki - Mina Milutinović, koja je na svom Instagram profilu objavila priču upravo o tome zašto Kosovo jeste srpsko i uvek će biti:

Pored mnogobrojnih komentara podrške, našlo se i par negativnih, pa je njen dečko, uspešni košarkaš i naš reprezentativac, odbranio svoju devojku, vraćajući ‘’hejtere’’ na mesto.

Čini se da su apeli srpske javnosti dali maha, a Mina je ipak uspela da neke stvari postavi na svoje mesto - i da znak da i naše poznate ličnosti itekako znaju da daju svoj glas kada je reč o važnim temama za našu zemlju i njen imidž.

Bravo Mina, a do sledećeg čitanja - pogledajte kako su i druge poznate ličnosti odgovorile pevačicama koje su pokušale da šire mržnju na ovaj način putem Instagrama.