Bilo kako bilo - izdvojili smo par (nama najdražih) ambasadora ovog heštega, koji su se angažovali i oglasili na mrežama povodom širenja sveti o važnosti preventivnih mera zaštite i nošenja maski:

1. Dženifer Aniston

Da budemo iskreni - grupica ljudi koja za ovu ženu može da kaže da nije seksi, praktično bi bila premala. Maska ne umanjuje ovu tvrdnju, ali nas podstiče da se setimo koliki je ova žena car - jer je uz fotku došlo ozbiljno obrazloženje zašto treba da nosimo masku.

 2. Kortni Kardašian

Karadašianovi su čuveni po postavljanju trendova - a ovog puta i čak i onih odgovornih. U čelendžu #WearDamnMask Kortni ne samo da je postavila fotku sa maskom i opomenula ljude na odgovornost i mere zaštite, već je izazvala i ostale članove porodice da to urade. Fino, zar ne?

 3. Čarliz Teron

Čarliz nas je u ovoj godini obradovala novim ulogama u kojima je zablistala, ali je pokazala da blista i u smišljanju kreativnih poruka. Dakle, citiraćemo je:

‘’Don’t be an ass, wear a damn mask.’’

Ni supermodeli nisu izostali u redu Instagram maski i #StaySafe opomena.

4. Sindi Kraford

Sindi je čak otišla korak dalje i spojila masku sa svojim autfitom. Izgleda da maska ne mora uvek da bude opterećenje - sve je u perspektivi iz koje posmatramo. Kreativno, zar ne?

I za kraj, ostavili smo one malo ekstremnije primere.

5. Naomi

Ne, ne morate da idete ovako opremljeni napolje, ali razumemo i hipohondre i uplašene. Naomi je #StaySafe ozbiljno shvatila - i sa Amazona nabavila sve što je potrebno za potpuno siguran izlazak iz kuće.

Mi ćemo se odjaviti sa porukom da više nije važno da li je deo stila, maska postaje deo svakodnevnice. I to iz sigurnosnih, preventivnih, zdravstvenih razloga. Zato - nosite masku, a ako poželite malo inspiracije da je još bolje iznesete, prelistajte ponovo ovaj tekst ili bacite oko na Instagram profilevaše omiljenih influensera.

#WearDamnMask