Što je dodela OSkara za filmski svet, to je MET Gala za modni.

Na crvenom tepihu ispred čuvenog muzeja tokom prethodnih godina prošetala su neka pod najvećih imena šoubiznisa, a svoju pozivnicu morali ste zaista da zaslužite.

Sad to više nije tako, barem ako je suditi po komentarima na mrežama nakon pojavljivanje popularne influenserke mlađe generacije Adison Rej.

Adison koju na mrežama prati više od 120 miliona ljudi, nedavno je snimila i svoj prvi film, koji je izazvao negodovanje njenih kolega.

adison rej u filmu
printscreen/instagram 

Tvrili su da je njena gluma prosečna, kao i da je ulogu dobila samo zahvaljujući popularnosti. Adison je bila i jedno od zaštitnih lica SKIMS - a, a saradnje sa svetskim brendovima donelo joj je i poznanstvo sa Kortni Kardašijan.

Iako mnogi nisu videli šta jedna 42 - godišnjakin ja traži sa tinejdzerkom, pogotovo nakon priča da je Tiktokerka bila sa njenih bivšim dečkom, njihovo prijateljstvo godinama već ruši tabue.

Uprkos skoku na društvenoj lestvici i bankovnom računu koji je sve veći iz dana u dan, mnogi su i dalje mišljenja da Adison nije mesto na prestižnim dešavanjima poput MET Gale.

adison rej na met gali
Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Imate sa jedne strane Simon Bajls ili Ema Radukanu koje su promenile istoriju sporta, a imaju isto godina kao Adison koja je donela šta? Đuskanje pred kamerom i druženje sa Kardašijankama", glasio je jedan od komentara.

"Od kada je influenserima mesto na crvenom tepihu", "ovo je sramota za MET Galu", "Svaka šuša danas može da bude pozvana na nešto što je nekad trebalo zaslužiti", "Dokle smo došli da Adison Rej defiluje crvenim tepihom"... ređali su se drugi komentari.

Adisonin profil zatrpan je negativnim komentarima, ali se ona povodom svega nije oglašavala. U inat "hejterima" prošetala je najširi osmeh na crvenom tepihu, a mi ne možemo da vas ne pitamo da li se slažete sa mišljenjem drugih?

Glasajte u anketi ispod.