Kim Kardašijan bizarnim izdanjima danima je zabrinjavala fanove.

I taman kada smo videli njen vrhunac, kada je prodefilovala zakopčana od glave do pete, ali bukvalno, sa S&M maskom na licu, usledio je novi šok i to na crvenom tepihu najprestižnijeg modnog događaja - MET Gali.

Kim se pojavila sa maskom preko celog lica, u pamučnoj mamijici i uskom kombinezonu koji je na zadnjem delu uskih nogavica imao zakačen po plašt, koji su se vukli za njom dok je koračala.

Okupljenim fotografima pozirala je i sa Demnom Gvasaliom koji se pojavio sa identičnom maskom, u crnom duksu i papučama, a mnogi su na prvu pomislili da je u pitanju sam Kanje. Takođe njeno izdanje su komentarisali kao način da se promoviše reperov nov album "Donda" posvećen njegovoj pokojnoj majci.

kim kardasijan sa kanjeom na met gali
Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

To je i glavni razlog zašto se u poslednje vreme Kim nije mogla videti bez maske, a čak je i njihova najstarija ćerka Nort viđena sa čudnim simbolima po licu. Kanje je smrt majke veoma teško podneo, a izvori bliski paru tvrde da je ovo način da konačno preboli tragični događaj.

Naravno, Kim je istog trenutka kada su se fotografije pojavile na mrežama postala meta podsmeha, a negativni komentari samo su se ređali.

Jedan od najčešćih je bio: "Jednu masku kao Kim moliću. Taman ne moram da se šminkam".

kim kardasijan na met gali
JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia 

Međutim, verovali ili ne, za ovo pojavljivanje na crvenom tepihu Kim Kardašijan je provela čak 3 ipo sata u šminkerskoj stolici, tako da priče o full natural izdanju, kada je u pitanju ova Kardašijanka, padaju u vodu.

Fotografije je na svom profilu objavio njen šminker Mario, a pratioci su komentarisali da se "džaba šminkala kad joj se lice ne vidi".

Biće da je želela da kao i uvek bude na visini zadatka, a kakvu šminku je odabrala za ovogodišnju MET Galu pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram Šminka Kim Kardašijan ispod maske na MET Gali