Met nagrade su ove godine željno iščekivane sa svim strana, a to možemo videti i po kontraverznim kombinacijama kojima su slavne dame rešile da privuku pažnju kao što je i ova sa konjskom glavom na haljini.

Pored Kim Kardašijan koja je šokirala sve zbog potpuno prekrivene kreacije, a mnoge dame su se odlučile i na najriskantnije gole haljine, a mnoge su se odlučile i na nove frizure koje niko nije očekivao.

U večeri kada je važno samo istaći se u masi, ova mlada dama je definitivno odgovorila na taj deo zadatka. Mlada pevačica iz Nemačke Kim Petras uspela je da se izdvoji bizarnošću svog modnog izdanja. Naime, ona je odabrala haljinu sa realističnom konjskom glavom.

haljina sa konjskom glavom
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia 

Naime, njeno opravdanje za ovaj stajling jeste odgovor na ovogodišnju temu Met Gala "Amerika: Leksikon mode", a svoju izuzetno dugu pletenicu je uvrstila jer, kako kaže, odrasla je jašući konje i ovim izdanjem želela je da predstavi sve slične devojčice.

Ceo Tviter našalio se na račun pevačice sledećim tvitom:

Kim je otkrila da joj je trebalo četiri sata da se spremi za ovo veče, a da je sama priprema haljine trajala dve nedelje. Samo za konja trebalo je četiri dana pripreme.