Irina se sinoć maksimalno potrudila da izađe iz zone komfora, pa je tako sme što je ponela najriskantniju haljinu, odlučila je da iznenadi i kratkom kosom.

Iako su mnoge kreacije ove godine obuzele dah i ženama i muškarcima, Irina je to uspela svojom novom frizurom. Naime, svetski poznata manekenka Irina Šajk sinoć je na dodeli Met Gala nagrada prošetala svoju svoju novu frizuru za koju niko nije očekivao da je toliko hrabra.

Koliko je zadovoljan promenom govori i osmeh na njenom licu, a mnogi se slažu da je korset haljina drastično došla do izražaja kada nije bilo kose da je skriva.

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia, Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia Irina Šajk sa kratkom kosom

Evidentno je da su ove godine prve na listi želja slavnih dama bile "naked haljine" tzv. gole haljine koje ne otkrivaju previše kože zbog nedostatka materijala već zbog previše prozirnih delova.

Proslavljena manekenka Irina Šajk nosi titulu jedne od najpoželjnijih žena sveta, a u prozirnoj bež haljina sa cvetnim motivima koja prekrivaju intimne delove jedva su obuzele poglede prisutnih.

Irina Šajk je ovom izvanrednom Moschino kreacijom predstavljala potpuni kontrast modnog izdanja Kim Kardašijan. Kim se na dodeli Met Gala nagrada sinoć pojavila pokrivena od glave do pete, uključujući čak i lice i time priredila najekscetričnije izdanje na crvenom tepihu.

U galeriji pogledajte sva najupečatljivija modna izdanja sa sinoćne dodele Met Gala nagrada: 

Profimedia, Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia Met gala 2021