Jedna od najlepših žena sveta ruska manekenka Irina Šajk iznenadila je sve velikom promenom imidža.

Naime, Irina se pojavila na Bulgari žurki u "bombastičnom" stajlingu, a osim neobičnog autfita, promenila je i frizuru.

Atraktivna brineta, poznata po bujnoj, dugoj kosi, pojavila se sa paž frizurom, dok je umesto pompeznog volumena izabrala čuveni "mokri" izgled.

Za ovu priliku manekenka je izabrala oversajz farmerke, dok je bujno poprsje istakla narandžastim PVC korsetom. Sve oči s razlogom su bile uprte u Irinu, a komentari na račun njenog izgleda ne prestaju da se nižu.

iina sajk na bulgari zurci
Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Kako ova žena izgleda", "Brutalno", "Paž joj stoji savršeno", "Vau, kakav korset", "Kao junakinja iz stripa", samo su neki od komentara fanova.

Podsetimo, do skoro se šuškalo da je lepa Irina u vezi sa repeprom Kanje Vestom. Njih dvoje su početkom juna viđeni kako provode vreme u Provansi u Francuskoj, gde su proslavili reperov rođendan. Tada je izvor za Page Six rekao kako Irina ne planira da započne vezu s reperom.

Iako je kratkotrajna afera sa jednom od najlepših žena sveta, Irinom Šajk podigla njegovu popularnost neznatno, čak je i ona rekla da "ne žele da je viđaju u javnosti sa njim".

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Irina Šajk

Nešto više od mesec dana nakon te vesti, drugi izvor za People tvrdi da je par ipak raskinuo. Vest navodno trenutno „nema vremena za veze“, ali su on i Irina ostali u prijateljskim odnosima.