Jedna od najlepših žena sveta Irina Šajk još jednom je dokazala da sa pravom nosi tu titulu. Ruska manekenka "zapalila" je društvene mreže novim fotografijama koje je objavila na Instagram storiju, a na kojima pozira u kupaćim gaćicama.

Naime, Irina je objavila tri Storija na kojima se vidi ona u donjem vešu dok se fotografiše u ogledalu, zatim u belom i maslinasto zelenom bikiniju na plaži.

Na sve tri objave se vidi njeno fantastično telo i veoma duge izvajane noge, a komentari obozavatelja samo su se nizali.

IRINA SAJK U BIKINIJU
Instagram 

"Ponovo bujne obline u prvom planu", "Gde je Kanje?", "Savršena", "Zgodnija od Kim", "Ubedljivo najlepša", "Savršena žena", glasili su komentari .

Podsetimo, manekenka se našla usred brakorazvodne parnice Kanjea Vesta i rijaliti zvezde Kim Kardašijan (40) koja je pokrenuta u februaru ove godine.

Javnost je iznenadilo što muzičar ljubi Irinu nakon što je bio šokiran Kiminim zahtevom za razvod i ponašao se bezobrazno prema njoj i otežavao joj situaciju.

Instagram Irina Šajk i Kanje Vest

Irina je pre Vesta bila u vezu sa holivudskim glumcem Bredli Kuperom (46) i mnoge je iznenadio njihov raskid. Irina i Bredli počeli su da se viđaju 2015. godine, a dve godine kasnije dobili su ćerku Leu De Senu.