Gdegod da se pojavi, Irina Šajk ostavlja bez daha svojom figurom. Zbog raskošnih oblina često joj govore da izgleda poput boginje, te da nema mane, iako je, na kraju dana i Irina kao i sve druge žene.

Poslednjim fotografijama u izazovnom kupaćem kostimu ostavila je pratioce bez reči, jer se zaista činilo da su ruskoj manekenki celulit i strije nepoznanica, ali paparaco fotke pokazale su drugačije.

Naime, fotografi su je uslikali dok je uživala na plaži na Ibici, a tom prilikom na sebi je nosila minijaturni kupaći kostim sa irezom sa prednje strane. 

irina sajk u kupacem
IMP Features / IMP Features / Profimedia 

Irina je uživala u sunčanom danu, i svima oko sebe pokazala čime raspolaže.

Naravno, fotogradije su brzinom svetlosti preplavile mreže, i naravno da su se našli "dežurni dušebrižnci" kojima par "nesavršenosti" (ako se to tako može nazvati) nisu mogle da promaknu.

"Model, avidi joj celulit", "Zapustila se", "Irina nam se ubucila"...

Problem je bio jer se, u jednom trenutku, dok je koračala ka vodi, ocrtao se celulit na zadnjici manekenke, ali njeni verni obožavatelji branili su je od negativnih komentara.

"Koga briga za celulit?", "Ova žena je prezgodna, a normalno je da ima malo celulita, ko nema?", "Boginja", "Prezgodna je"

Spornu fotografiju pogledajte u galeriji ispod kao i još neke fotografije zgodne manekenke u kupaćem kostimu i procenite, da li je zaista zaslužila da je "prozivaju" zbog ovakvih stvari:

IMP Features / IMP Features / Profimedia, Instagram Irina Šajk u kupaćem kostimu