Sinoć je u Los Anđelesu održana dodela MTV Movie & TV nagrada. A čini se da su slavne dame nakon više od godinu dana neodržavanja događaja ili onih virtuanih, malo izgubile na inspiraciji kada je reč o odevanju, jer ni jedna kreacija sinoć nije oduševila kako je to nekad znao biti slučaj.

Po mnogima predvodnica najgore kombinacije večeri bila je Adison Rej, 20-ogodišnja Tik-Tokerka koja je poznata i kao nova najbolja prijateljica Kortni Kardašijan i ostatka klana, iako mnogima nije jasno šta 42-ogodišnjakinja ima zajedničko s tako mladom devojkom.

Uprkos komentarima, njih dve su nerazdvojne, a plavokosoj Adison popularnost je porasla otkako je deo tog kruga.

Ona je sinoć na crveni tepih stigla u dugoj, crnoj suknji, s topom nalik traci preko grudi, a oko stomaka je imala ukras koji je dodatno naglasio njenu "smelu" stranu.

Adison Rej
Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Ipak, kritičari smatraju kako je preterala. Kasnije se presvukla u mini haljinu sa cvetnim printom.

"Jeftino", "Baš je preterala", "Kakvo jadno izdanje", "Neukusno", "Sve će uraditi smao da bi privukla pažnju", samo su neki od komentara na račun izgleda mlade zvezde. Adison samo na Instagramu ima više od 38 miliona obožavatelja, a golišava izdanja ni na toj mreži joj nisu strana.

Ipak, od ere druženja sa sestrama Kardašijan-Džener mlada lepotica postala je rado viđen gost mnogih dogđaja a popularnost ne prestaje da joj raste. Više njenih izdanja pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram/addisonraee Adison Rej