Kada se pojavila serija "Okrug Oranž", svi su, možemo slobodno reći, bili oduševljeni likom "Marise Kuper", koju je igrala slatka plavuša Miša Barton.

Glumica koja se nebrojeno puta našla na listi najlepših žena sveta, uprkos više nego svetlim predviđanjima, nije nažalost uspela da svoju karijeru drži na pravom putu.

Slava i novac "udarili su joj rano u glavu", a od zarađenog novca već sa 19 godina kupila je vilu u Los Anđelesu u kojoj je živela sa roditeljima do 2010. godine.

Pored glume, bavila se i manekenstvom zahvaljujući vitkoj figuri i natprosečnoj visini, te lepom licu i širokom osmehu. Međutim, iako se činilo da je u njenom životu sve "med i mleko", istina je bila da se su se iza nasmejanog lica, krili brojni problemi i bitke koje je vodila, i koji su u jednom trenutku eskalirali.

misa barton
Shutterstock 

Život joj je obeležila teška zavisnost od alkohola, koji je konzumirala još od 14. godine, zbog čega je u više navrata imala probleme sa zakonom - hapšena je zbog vožnje u pijanom stanju.

Pored toga, pojavili su se i finansijski problemi zbog čega je u jednom trenutku tužila i rođenu majku. Uz sve to, njeno mentalno stanje bilo je sve gore, a pre par godina, paparaci su je uslikali dok je vikala na prolaznike sa svog balkona, a potom kako razgovara sama sa sobom. Glumica je tada otkrila da je njeno ponašanje posledica narkotika koje joj je neko sipao u piće. Slučaj nikad nije bio razjašnjen.

Nedavno su je fotografi uslikali dok je šetala psa, a fotografije dovoljno pokazuju koliko se lepa glumica promenila u poslednje vreme.

Kosu je skratila, a primetno je i da ima manji višak kilograma. Takođe, nije više ni nasmejana kao nekad.

misa barton
Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Iako se poslednjih godina krije od medija i paparaca, nedavno se pojavila informacija da glumica planira da se vrati svetu filma, što je veoma obradovalo njene fanove koji se nadaju "come-backu" u velikom stilu, kao i da će ponovo biti ona ista zanosna plavuša i talentovana glumica kakvom je i pamte.

Više njenih fotografija, kako je izgledala nekad, a kako danas, pogledajte u galeriji:

Instagram Miša Barton se fizički mnogo promenila od početka karijere.