Džudit Barsi bila je dečija zvezda 80-ih godina, a majka je za karijeru počela da je priprema već kada je imala pet godina.

Roditelji su joj inače bili imigranti, a upoznali su se u Los Anđelesu gde su oboje radili. Barsi se pojavila u nekoliko reklama i nije prošlo dugo do prvih uloga u filmovima i serijama.

Između ostalog, glumila je u serijalu "Ajkula", davala glas likovima u crtaćima i blistava karijera u Holivudu joj je bila garantovana. Do svog četvrtog razreda osnovne škole, Džudit je zarađivala oko 100.000 dolara godišnje. 

Upravo zahvaljujući njenoj zaradi, porodica je uspela da kupi kuću u Los Anđelesu, ali iza kulisa srećne porodice krila se drugačija slika. Njeni roditelji su u jednom trenuku shvatili da je Džudit preniska za svoj uzrast i zbog toga su počeli da joj daju hormone kako bi porasla.

Kako je Džiditina karijera napredovala, njen otac Džozef je bio sve lošije. Bio je alkoholičar i pretio je da će ubiti i sebe i svoju porodicu. Često je imao problema s policijom zbog vožnje u pijanom stanju, a Barsina majka je u jednom trenutku prijavila njenog oca zbog nasilja u porodici.

Pretnje nisu prestajale, a Džozef je u nekoliko navrata govorio da će zapaliti kuću. Nastavilo se i fizičko nasilje, ali niko nije reagovao.

Glumičina majka je Džudit odvela dečjem psihologu kako bi joj pomogla zbog stresa s kojim se suočavala, a lokalni centar za socijalnu pomoć ocenio je kako nema razloga za brigu. Džudit se s majkom preselila u stan, a samo nekoliko nedelja kasnije tamo je stigla policija.

U julu 1988. godine policija je izvestila kako su troje ljudi pronašli mrtve u jednom stanu. Ispostavilo se da se radi o dečijoj zvezdi, njenoj majci i ocu. Nakon što je ubio ćerku i suprugu, presudio je i sebi. 

Radi se o jednom od najbrutalnijih zločina u istoriji Holivuda. Džudit Barsi imala je samo 10 godina kada je ubijena.