Slavna glumica Miša Barton nekada je važila za jednu od najlepših glumica, a danas je gotovo niko ne prepoznaje. Zvezda serije "Okrug Oranž" koja je rođena u Velikoj Britaniji danas ima 35 godine, glumu je zapostavila i živi povučen život u Malibu.

Zbog uspeha u seriji "Okrug Oranž" Miša je sa 19 godina od zarađenog novca kupila vliu u Los Anđelesu u kojoj je živela sa roditeljima do 2010. godine.

Pored glume, bavila se i manekenstvom zahvaljujući vitkoj figuri i natprosečnoj visini, te lepom licu i širokom osmehu. No, iza blistave površine, krili su se brojni problemi i bitke koje je Miša vodila, a koji su u jednom trenutku eskalirali.

Njen život obeležila je teška zavisnost od alkohola, koji je konzumirala još od 14. godine, zbog čega je u više navrata imala probleme sa zakonom - hapšena je zbog vožnje u pijanom stanju.

Miša Barton
Shutterstock 

Nisu je zaobišli ni finansijski problemi - čak je u jednom trenutku tužila i svoju majku uz tvrdnje da joj uskraćuje novac, te ju je oterala iz vile u kojoj su zajedno živele.

Pre četiri godine Miša je fotografisana na balkonu svog doma kako viče na prolaznike, a potom je procurio snimak na kojem se ponaša neobično i razgovara sama sa sobom. Glumica je tada otkrila da je njeno ponašanje posledica narkotika koje joj je neko sipao u piće. Slučaj nikad nije bio razjašnjen.

Posle duge pauze i odsustva iz medija Miša je nedavno fotografisana sa prijateljem. Bartonova se trudi da izbegava novinare i fotografe, a fotke koje su nedavno nastale, svedoče o tome koliko se glumica se promenila.

miša barton
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Više nije nasmejana kao ranije i trenutno vodi bitku sa viškom kilograma. Miša Barton se, kako pišu strani mediji, priprema za povratak na veliko platno, čemu se veoma raduju njeni fanovi.

Više njenih fotografija, kako je izgledala nekad, a kako danas, pogledjate u galeriji:

Instagram Miša Barton se fizički mnogo promenila od početka karijere.