Nekadašnja pop-princeza Kristina Agilera poslednjih dana s uživa s porodicom u Miamiju. 40-godišnja pevačica uslikana je na odmoru, a kada se skinula u kupaći kostim video se da je Kristina "nabacila" 15 kilograma tokom poslednjih nekoliko meseci.

Kristina Agilera se proslavila devedesetih i početkom dvehiljaditih, kada je bila na vrhuncu karijere i idol mnogih tinejdžerki, međutim danas ne izgleda onako kako je mnogi pamte - od poznate mršavice postala je žena sa oblinama.

Kristina Agilera
Shutterstock 

Svoju pevačku karijeru je započela nakon što je u Dizniju proglašena za "glas generacije".

Kristina se pre nekoliko godina povukla sa scene kako bi se posvetila majčinstvu i nikada više nije mogla da povrati staru slavu, ali ni stari izgled.

Ona je uoči Dana zaljubljenih fotografisana na na jednom bazenu u Majamiju, gde se već nekoliko dana nalazi sa porodicom. Kristina je uslikana u jednodelnom kupaćem kostimu, a kada se okrenula videla se njena poveća zadnjica, pa fanovi kažu da je "tri puta veća nego pre".

- Nikad ne bih volela da se vratim u ono vreme kada sam imala dvadeset godina. Tada sam se osećala tako nesigurno - rekla je Kristina nedavno.

Kristina Agilera
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

- Sada imam mnogo više samopouzdanja i svesna sam sebe. Prevazišla sam mnoge stvari i osećam se odlično. Zadovoljna sam sa svojim "novim telom" - odgovorila je Kristina na negativne komentare koji je prate u poslednjih 10 godina na račun njenog fizičkog izgleda. Sve su glasniji i komentari da je preterala s botoksom.

- Njeno lepo lice je nestalo, ne može ni da se nasmeje kako treba od botoksa -  neki su od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Kristina Agilera
Shutterstock 

Više slika njene transformacije pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock Transformacije s početka karijere pa sve do sada...