Hejli i Džastin Biber od samog početka veze nailazili su na probleme.

Javnost je teško podnela njegov raskid sa Selenom, a nije im pomagalo ni to što su isplivale informacije da ju je varao upravo sa Hejli.

Za sve ovo vreme, više se pričalo o tome kako pevač tretira manekenku u javnosti, i o tome da je Hejli toliko zaljubljena u Džastina da mu prelazi preko stvari preko kojih niko normalan ne bi prešao, ali oni su nastavili da tvrde da su srećni, zadovoljni i da imaju savršen brak.

hejli i dzastin biber
pritnscreen/instagram 

Nedavno su zbunili javnost objavom zbog koje su mnogi pomislili da je manekenka u blagoslovenom stanju, međutim, deo lajva koji je Hejli nedavno držala, danima kruži internetom i svi su šokirani onim što je izjavila.

Naime, Hejli je oduvek tvrdila da jedva čeka da postane majka, i da se nada da će se to ostvariti dok je mlada. Takođe, govorila je da je brak sa Džastinom sve čemu se ikada nadala.

hejli biber tvrdi da ne zeli decu jos uvek
GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U brojnim intervjuima pričala je koliko se raduje majčinstvu. Međutim, poslednjih dana, kao da su se neke stvari malo promenile.

Naime, u jednom od snimaka koji kruže internetom, Hejli je izjavila da iako se radovala majčinstvu, sada kada je konačno u braku i ima sve moguće uslove da postane mama, ne želi da žuri sa tim.

Podsetimo, Džastin je na tu temu izhavio da bi voleo da ima "onoliko dece koliko je Hejli spremna da mu rodi, jer je to ipak njeno telo, ali da se on pita, voleo bi da ih ima barem sedmoro, osmoro".

dzastin biber i hejli biber
Instagram 

U međuvremenu su postajali sve viralniji videi na kojima Džastin veoma ružno tretira Hejli, ne mari za nju, breca se i viče u javnosti, te su mnogi njenu promenu u stavovima povezali sa svim tim.

"Ne znam šta bi bilo kad bi bilo, jer se čuvam, ali da sad ostanem trudna, nisam sigurna da ne bih abortirala, jer mi se končno dešavaju neke stvari u karijeri koje sam oduvek želela", rekla je Hejli u jednom videu.

"Ima vremena za decu", dodala je i rekla da bi svakako najpre razgovarala sa suprugom.

Naravno, komentari nisu izostali.

"Konačno je shvatila za koga se udala", "Nešto pametno i ti da kažeš", "Nisam za abortus, ali i ja bih ovako razmišljala da sam udata za Džastina i da se onako ponaša"...

Ipak, bilo je i onih koji su osudili njen stav.

"Karijera bitnija od porodice, užas", "Tolike žene bi sve dale na svetu da ostanu trudne, a ti tako lagano kažeš da bi abortirala"...

hejli tvrdi da jos ne zeli da postane majka
KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Hejli se povodom svega nije oglašavala, tako da ipak ostaje da vidimo da li je i ovo skandal izrežiran jer se namenski "seckaju" određeni delovi izjava, ili je ipak sve navedeno istina.