Poznate holivudske zvezde važile su za najskladniji ljubavni par koji niko i ništa ne može da rastavi, a od skandala koji je izbio nakon snimka na kom Džastin bukvalno urla na svoju ženu Hejli u javnosti, stvari su se drastično promenile.

Javnost konstantno spekuliše o ponašanju Džastina Bibera prema supruzi Hejli, pa čak i nakon snimka sa Met gale gde se vidi da mu Hejli navodno uzvraća hladnim ponašanjem za sva poniženja, manekenka je rešila da stane na put tim glasinama.

dzastin biber i hejli biber
PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Hejli Biber stala je u odbranu supruga Džastina Bibera, pošto je par već bio preplavljen pričama da se on prema njoj veoma loše ophodi, pa čak i da je maltretira. Manekenka je tokom intervjua sa Demi Lovato u „4D With Demi Lovato” podkastu tvrdila da su njih dvoje – sasvim dobro i da „nema mesta za tako loše vibracije”.

"Mnogo šta tako kola okolo o meni, nama, kako se Džastin prema meni loše ophodi, kako me maltretira, ali zaista, upravo je suprotno. S velikim zadovoljstvom ističem da sam sa nekim ko me i te kako poštuje, zbog kog mi je svaki dan za pamćenje… Tako da, kad pročitam nešto loše, baš se iznenadim", rekla je manekenka.

Ipak, priznala je da imaju i uspone i padove, te da je ona svojevremeno imala osećaj da izgubila sebe i da „bez njega ne postoji”.

"Posebno ranije, kad je naša ljubav tek počinjala, bila sam potpuno izgubljena",naglasila je Hejli, pa dodala da su udružili snage i potražili pomoć terapeuta, kao i savete parova iz okoline.

"Inače, verujem mu, on veruje meni… Dobro smo", zaključila je.