Hejli i Džastin biber dugo su smatrani za "it" par sve dok nije isplivalo kako se pevač zapravo ponaša prema svojoj supruzi.

Sve je dodatno otežavalo i to što fanovi nisu mogli da prežale njegov raskid sa Selenom Gomez, zbog čega je Hejli nebrojeno puta bila na meti kritika, pa čak i u situaciji da mora da ugasi društvene mreže.

Doduše, gde ima dima, ima i vatre, a manekenka se u žarištu govorkanja nije našla svaki put bez razloga.

Poslednji skandal izbio je baš nakon jedne njene nepromišljene izjave da bi "abortirala dete da sad zatrudni jer je fokusirana na karijeru". Mnogi su ovo shvatili kao nož u srce Džastinu koji je nebrojeno puta isticao da jedva čeka da bude otac.

Drugi su pak i čitali između redova. S obzirom na veoma loše Džastinovo ponašanje prema Hejli, bilo je reči da manekenka ne želi decu dok se pevač ne stabilizuje.

dzastin i hejli biber na met gali
Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Takođe, još uvek se prepričava snimak na kom Džastin bukvalno urla na svoju ženu pred svojom svitom, a iako su pokušali da opravdaju njegovo ponašanje da je pod adrenalinom nakon koncerta, u to niko nije verovao.

Hejli je narednih dana više puta uslikana u apa - drapa izdanju, neuredne i prljave kose i tužnog izraza lica, a kako fanovi smatraju, sada je konačno došlo vreme za naplatu i to nigde drugde do na MET gali.

hejli se nakon incidenta pojavljivala sa masnom kosom
GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Oboje su se pojavili u veoma elegantnim izdanjima i pozirali novinarima, ali iako se Džastin trudio sve vreme da je zagrli, dotakne, očevici kažu da je zapravo zajedničko poziranje nakon kog su mnogi mislili da je Hejli trudna, trajlo svega par sekundi.

Većinu vremena Hejli mu je šaputala kroz zube da je pusti da pozira sama, kao i da skloni ruku, a TikTok su preplavili snimci.

Džastinov izraz lica definitivno je promenjen na kraju, a korisnici mreža komentarisali su da je Biber konačno dobio šta je zaslužio, odnosno da je ponižen pred novinarima i drugim zvezdama baš kao što je on radio Hejli.

@edits_leyends

Justin‘s face at the end… #foryou#justinbieber#haileybieber#metgala#2021#redcarpet#pain#diva#fypシ#goviral#couple

♬ MMM MMM (feat. ATL Jacob) - Kali

Da li će konačno svoju suprugu tretirati bolje i da li je ovo kraj skandaloznih dešavanja ostaje da vidimo, kao i da li u svim ovim pričama ipak ima i malo istine.