Heder Lokir bila omiljena plavuša Holivuda i seks-simbol 90-ih, ali kao i mnoge glumice tog doba nije uspela da izbegne opsesiju izgledom i plastičnim operacijama.

Godinama unazad glumica je punila stranice crne hronike - u februaru je probala dečku da odgrize nos, a onda ga pretukla i završila na lečenju. Heder danas puni 60 godina i konačno je uspela da se izleči i vrati glumi.

Heder je bila veoma lepa, važila za perspektivnu i talentovanu glumicu. Pred njom je bila blistava karijera, ali niz loših odluka i brakova kao i zavisnosti odveli su je u propast. Naša publika pamti je po serijama "Dinastija" i "Merlos Plejs", a medijima je nekada posebno bio zanimljiv glumičin ljubavni život.

Od 1986. do 1993. godine bila je u braku s bubnjarem grupe Mötley Crüe, Tomi Lijem koji se kasnije oženio Pamelom Anderson. Njihova veza je intrigirala javnost, a nakon razvoda glumica nije dugo tugovala.

Zaljubila se u gitaristu grupe Bon Jovi, Ričija Samboru. Par se venčao u Parizu 1994. godine i dobili su ćerku Avu (22). Razveli su se 2006., a zbog ćerke su ostali u dobrim odnosima.

Ipak, poslednjih godina pažnju privlači svojim problematičnim ponašanjem.

Heder Lokir nekad
Shutterstock 

Godinama je bila u kandžama zavisnosti od alkohola. Koliko je sve daleko otišlo svedoči i to što je glumica u naletu besa tukla svog verenika Krisa Hejzera zbog čega je morala da reaguje i policija.

Srećom, par je uspeo da prevaziđe prepreke, a Hejzer je mnogo pomogao glumici da ostane trezna i savlada problem za bolestima zavisnosti.

Heder Lokir danas, paparaco
JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jednom prilikom je uhapšena nakon što se automobilom zaletela u stub električne rasvete blizu svog kalifornijskog doma, pri čemu joj je u automobilu pronađena flaša alkoholnog pića.

Pored zavisnosti od alkohola, Heder je zavisna i od plastičnih operacija. Nekadašnja lepotica danas izgleda znatno drugačije - lice joj je otečeno i izdeformisano, a paparaco fotografije pokazuju da je postala samo senka one rasne lepotice koja je nekad žarila i palila Holivudom i slamala srca poznatim zavodnicima.

Heder Lokir, paparaco
Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Žene su nekad žudele da izgledaju poput slavne glumice, a muškarci su uzdisali za njom. Nalazila se na listama najlepših žena, međutim, operacije i zavisnost su odradile svoje.

Nedavno je objavljena vest da se Heder vraća na male ekrane, ali i da strepi zbog tog povratka.

U novom projektu glumi Kristin Karlson u predstojećem filmu "Don't Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story" , a za ovu ulogu je rekla da je u početku osećala "strah".

Film napravljen za TV, zasnovan je na seriji istoimenih knjiga. Priča prati Loklir kao Kristinu, čiji se svet raspada nakon neočekivane smrti njenog supružnika, koga glumi Džejson Mekdonald. Heder ne krije da je uzbuđena zbog povratka glumi, a više njenjih fotografija i kako se menjala tokom svih ovih godina, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

blink-news.com / Blink News / Profimedia, JishPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia Heder Lokir nekad i sad