Kloi kardašijan nije ni slutila da bi njne partner, košarkaš Tristan Tomson mogao da je prevari,  sa njenom saradnicom i dobrom drugaricom Džordan Vuds, zbog čega se rijaliti zvezda osećala duplo izigranom.

Kloi je dala mladoj Džordan, angažujući je za promociju farmerki koje pristaju svima, pa čak i znatno gojaznim osobama kao što je Džordan.

A sve je počelo sa Kajli Džener, kojoj je Džordan bila najbolja drugarica. Dženeroa je Vudsovoj  odmah okrenula leđa, i stala na stranu svoje polusestre.

dzordan vuds s deckom
ShotbyNYP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, Džordan nije dozvolila da instant slava izbledi te je iskoristila svojih pet minuta. Rado je davala intervjue, pričala zašto je odlučila da bude sa Tristanom, a zatim je počela da postavlja sve provokativnije fotografije na društvenim mrežama. Takođe se u veoma smelim izdanjima pojavlvjuje u javnosti.

Malon nakon toga slavne ličnosti Holivuda počele su da se utrkuju oko mlade Džordan. Ona je izabrala Karla Entonija Taunsa, košarkaša s kojim je već godinu dana u vezi. Sportista ne krije da je lud za njom, izvodi je na skupocene večere i obasipa pažnjom.

dzordan vuds, selfi
Instagram 

Pre nekoliko večeri par je uslikan prilikom odlaska u elitni restoran gde su proslavili njen 24. rođendan. Džordan je za tu priliku obukla haljinu koja je napravljena od srebrnih lanaca, a koja je malo šta ostavila mašti.

Upravo zbog ove haljine, opet dospela na naslovne strane svetskih medija, a kako je izgledala pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Džordan Vuds