Poslednjih mjeseci šuška se o tajnoj pripadnici klana Kardašijan - Natali Zetel, rođaki Kris Džener.

Njene fotografije sa sestrama Kardašijan mogu se naći ako prelistate stare objave na Instagramu.

Međutim, zajedničke fotografije s Natali nisu se objavljivale od 2016. godine, a razlog je više nego bizaran. Naime, Natali se godinama uspešno bavila manekenstvom, a 2016. godine u svet modelinga zakoračila je i Kendal.

Poznato je da njen proboj nije prošao bez kontroverzi, a iako je danas jedna od najplaćenijih manekenki, mnogi i dalje smatraju da se to ne bi dogodilo da nije bilo uticaja njene slavne porodice, a pogotovo njene majke i menadžerke Kris Džener.

natali sa kendal i kajli
Instagram 

Kako je Natali bila sve traženija u svom poslu, a karijera mlade Kendal nije munjevito krenula uzlaznom putanjom kako je to Kris zamislila, odlučila je promeni stvari. Navodno je počela da širi lažne priče o svojoj rođaki, zbog čega je Natali dobijala sve manje i manje poslova, i trudila se svim silama da joj zatvori sva vrata modne industrije.

natali sa kim kardasijan i nort vest
Instagram 

Od tad Natali više nije objavljivala fotografije sa sestrama Kardašijan, a Kris se ogradila od ikakve krvne veze s mladom manekenkom. Natali je u međuvremenu odustala od koračanja pistom i postala influenserka, a iako navodno nije u dobrim odnosima s Kris i dalje je bliska sa slavnim sestrama. Kako danas izgleda Natali pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Natali Zetel