Reper Kanje Vest priznao je članovima svog tima tokom "Saint Pablo" turneje 2016. godine da se spetljao s američkom pevačicom i glumicom Kristinom Milian.

On im je rekao vrlo sočne detalje o svojim aferama s drugim ženama koje su se dogodile dok je bio u braku s rijaliti zvezdom Kim Kardašijan.

Ipak, poznati reper nije precizirao kada se dogodila njegova afera s kristinom pa nije sasvim jasno da li se to dogodilo za vreme braka s Kim ili ranije.

"Govorio je o tome kako je varao Kim i šizio, a onda je samo odjednom izjavio da je bio s Kristinom Milan. Kanje se hvalio i govorio kako je seks s njom bio dobar, iako vrlo kratak nakon izlaska u klub. Nije išao u detalje kada i gde se to dogodilo, ali spomenuo je Nika Kenona i njihov "bro code", kao da nije želeo da ovaj to sazna", otkrio je izvor, piše The Sun.

Instagram Kristina Milan

Bivši suprug Maraje Keri i bivši dečko Kim Kardašijan, Nik Kenon, i kristina bili su u vezi od 2003. do 2005. godine stoga Kanjeov komentar o njemu može sugerisati da se afera s Milian dogodila pre veze s Kim Kardašijan.

Milian se čak pridružila Vestu na njegovoj turneji 2004. godine, a on je radio s njom i na njenoj pjesmi "Diamonds" iz 2009. godine.

"Njegov tim se smejao na sve to i nisu znali šta bi rekli. Ne znam kako bi se kristina osećala da je znala što je sve govorio o njihovu odnosu, ali ako ništa drugo, barem ju je hvalio. Niko nije siguran zna li Kim da su se njih dvoje spetljali, ali očito je da su bile bliski godinama i da su sarađivale", otkrio je izvor.

kanje vest i kim kardasijan
Profimedia