Američki glumac i mužičar Nik Kenon (40) inače bivši suprug pevačice Maraje Keri postao je otac po sedmi put, ovaj put sa manekenkom Alisom Skot.

To ništa ne bi bilo čudno da komičar u poslednjih pola godine nije dobio već troje dece.

Kenon je u romansi za tri dame, koje znaju jedna za drugu, a u pitanju su Ebi De La Rosa, Britani Bel i Alisa Skot.

Naime, 40-godišnji Nik je 14. juna dobio muške blizance sa Abi De La Rosom, dok s manekenkom Britany Bel ima ćerku Pauvrful Kvin i sina Goldena. Otac je i blizanaca Morokona i Monro, koje je pre deset godina dobio u braku s pevačicom Marajom Keri. Sa slavnom pevačicom je bio u braku od 2008. do 2016. godine.

nik kenon i maraja keri
Shutterstock 

Manekenka Alisa podelila je vest da je rodila dete, otkrivši i ime koje su mu dali - Zen. Pratioci su neretko zbunjeni Nikovom porodičnom situacijom, te je često meta neumesnih komentara.

Podsetimo, vest da čeka dete s Alisom stigla je samo mesec dana nakon što je Ebi De La Rosa potvrdila da je Nik otac njenih blizanaca, a i ona je svoju trudnoću proslavila i obeležila snimanjem golišavih fotografija.

Bivša mis Arizone Britani Bel vest o trudnoći s Nikom podelila je u junu prošle godine kada je on bio u vezi s Džesikom Vajt, a u decembru im se rodila ćerka.

Inače, Nik je priznao da živi u poliamoriji, koja podrazumeva da održava nekoliko intimnih veza s različitim partnerkama koje to sve odobravaju, i tvrdi da ne veruje u brak.

- Verujem da su veze i u najvećoj meri brak stvoreni da bismo zadovoljili žene. Celi život pričaju o tome kako da uhvate muža. A mi se samo pojavimo, čak i na svom venčanju - ja sam samo bio deo svega toga - zaključio je Nik u jednom od intervjua pre nekoliko godina.