SLAVNOM GLUMCU LJUBAVNICA RODILA 5. DETE: Zbog nje se posvađao sa celom porodicom, a njihova ljubav je jača neko ikad

Evan Mekgregor postao je otac dečaka Laurija, a srećne vesti podelila je njegova najstarija ćerka iz prvog braka.

Evan Mekgregor 0367761735.jpeg
Allison Cobb / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Jedan od najpoznatijih škotskih glumaca Evan Mekgregor (50) je postao otac dečaka kojeg mu je rodila američka glumica Meri Elizabet Vinsted (36), a ovo je njihovo prvo zajedničko dete.

Srećnu vest je podelila Klara Mekgregor Evanova najstarija ćerka, koja nije krila oduševljenje što je dobila brata.

Ona je na svom Instagramu čestitala ocu i njegovoh izabranici. - Dobrodošao na svet mali bratiću. Čestitam tati i Meri, ovo je najveći poklon - napisala je Klara.

Klarina mlađa sestra Ester Rouz je takođe na Instagramu objavila sliku s svojim mlađim bratom, pa je otkrila njegovo ime Lauri.

- Upoznala sam svog malog brata u odeći pirata. Preporučujem svima. Dobrodošao u porodicu Lauri - napisala je Ester na Instagramu.

Podsetimo, Evan Mek Gregor ima još dvoje dece, sinove Jamjana (20) i Anouka (10) koje je dobio u prethodnom braku sa Evom Mavrakis, od koje se razveo posle 22 godine braka.

evan mekgregor
Geisler-Fotopress GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia 

Inače, Mekgregor i Vinsted upoznali su se na snimanju serije "Fargo" 2016. godine, a on se zvanično razveo od bivše supruge na leto 2020.

Glumčeva porodica čitavu aferu baš nije lako podnela, a tome svedoči i bes njegove najstarije ćerke, koji je kulminirao kada je javno rekla šta misli o očevoj novoj izabranici.

-Najlepša i najtalentovanija žena na Zemlji? Oh, čoveče, vi ste u zabludi. Ta devojka je komad smeća- komentarisala je Klara Merinu sliku na društvenoj mreži na kojoj je dobijala pregršt komplimenata.

klara mekgregor
Instagram 

Fanovi ove glumice ubrzo su napali Klaru uz opasku da je neukosnu da komentariše ženu koju ne poznaje, te da ju je sigurno majka podgovorila da zlostavlja glumica na takav način.

Stvari su se od tada do danas, očigledno, promenile jer ako je sudeći po fotografijama oni su sada jedna velika srećna porodica.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši